Явор Бахаров с обвинение за притежание на дрога

Той бе задържан в неделя вечерта
109
Явор Бахаров с обвинение за притежание на дрога
Снимка: БГНЕС, архив

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Той бе задържан в неделя вечерта, след като у него било открито малко количество марихуана.

Бахаров е прекарал нощта в 4-о РУ в София, след което бе освободен.

Според закона го грози глоба от 1000 лв., но адвокатът му Денислав Асенов заяви, че ще обжалват мярката, ако такава бъде наложена. Самият Бахаров обяви, че случаят бил "незначителен".

Той е спрян за проверка след репетиция.

По информация на Нова тв у него е открит 0,3 грама коноп /около половин цигара марихуана/. Обвинен е за притежанието ѝ, но това се води по закон "маловажен случай" и към момента е без мярка за неотклонение, т.е. е освободен от ареста.

Известният актьор вече има условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Наказанието му бе наложено през юни 2021 г. и е с четири години изпитателен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Явор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Дончо преди 1 година
Ресурса, който са похарчили родните полицаи сигурно възлиза на поне 200-300лв, за да задържат, кякой с марихуана на стойност 7-8лв.И като се замисля, че плащам данъци за това
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха това не е за вярване! Чичко полицай явно пак отчита дейност, като хваща някой с 0,3 гр. трева. Докато голяма част от сериозните престъпления имат под 50 процента разкриваемост. Позор!
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жив ром е този.Не знам за какъв секс символ го смятаха....
63
0
 
0
 
! Отговори
До weR1 преди 1 година
Като ти гледам писаниците, полуграмотния си ти, едва завършил 4ти клас. Нататък няма, какво да коментирам. Самите холандци признават, че са допуснали грешки с легализацията и декриминализацията. Рюте смени колелото с жестока охрана...
62
0
 
3
 
! Отговори
А преди 1 година
Бе тоя защо е навън?
61
1
 
3
 
! Отговори
weR1 преди 1 година
Пример са 2/3 от щатите , Уругвай, Франция , Португалия, от догодина и Германия, както и естествено Чехия, Испания , Италия и Белгия. Вземи да почетеш малко, вместо само да тролиш бай ***. От такива задръстеняци и полуграмотни разбирачи направо ми се драйфа. Бегай легай..време ти е за вечерната домашна ракийка..и си пусни КАНАЛ 1 да се осведомиш за актуланите теми..
60
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Джаро: Спокойно, ще пратя Андонов да оправи работата с брат си. Няма да лежи в панделата, спокойноооо!
59
0
 
2
 
! Отговори
До weR1 преди 1 година
Аха, пример е Холандия и мароканската мафия...Те нали са у новия век, декриминализирани
58
3
 
2
 
! Отговори
weR1 преди 1 година
Адски спряла и заспала държава сме. Една евентуална декриминализация би имала оргомни позитиви за бюджета на страната (а не както е в момента , за знаем кой) и съответно могат да се пренасочат куките към превенция на реални проблеми. Накокошинени тетки и полуживи калъфи с възгледи от 19ти век пишат законите тук и то с ясната цел да има кинти за едни ...и гърч за други. Умрела работа.
57
6
 
3
 
! Отговори
Депутата преди 1 година
И какво ви е направил Бахаров, че плюете и обиждате алооу, и вие дето сте криминизирали тоя бурен, и на вас ви се чудя, алоооо, а е пуши си свободно беее.Тия депутатите, моите колеги, не голи виждате, че са алкохолици и наркоманаджии, вижте им увисналите очи, тия подутини да не са от копанье??????
56
4
 
6
 
! Отговори
съдията преди 1 година
Директно във централният софийски затвор,и докато не мине на хероин,никакво пускане.Да видим дали после щв прави пак така.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Утре всеки, който се появи с друго бельо, освен жълто е подсъдим! Закони, какво да правиш.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, това са най-големите проблеми на държавата, че ще се занимаваме как някой пушил фас трева (бурен). Браво, браво, хванахте най-големия престъпник.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еха - 0.3 грама фас. Тоя нито за актьор, нито и за наркоман става. А пък да не говорим, че това е просто един бурен, който в миналото дядовците и бабите ни са използвали срещу колорадски бръмбари по картофите. Плели са от него различни кошници. От семената са правели захранка за риболов или масло за лампите. Но... Идват едни хорица през 1944 тоя бурен става неудобен. Конкуренти. И се подигравахме на румънците, ама те легализираха марихуаната. Защото полицията не трябва да се занимава с глупости!
52
10
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Марихуаната е в основата на западането на държавата ни. На пръв поглед е нещо дребно, но щетите, които причинява на обществото във всички аспекти са огромни.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Лика прилика са с Жана Бергендорф. Нека обаче законите да се спазват и аршина да е еднакъв като хванат някой неизвестен и един от тия двамата - да полежат в затвор." - Съгласен съм, че закона трябва да е еднакъв а всички. Въпросът тук е защо успяват да хванат Бахаров с 0,3 грама (има-няма една цигара), а такива като Семерджиев разпространявали вероятно килограми ги хващат, само ако убият някой на пътя. До 10 грама марихуана изобщо не трябва да закачат който и да е. За лична употреба и толкова.
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие знаете ли колко е 0,3 грама марихуана? Ако не е хубава, даже няма да се напавка с толкова малко хахаха ... Защо занимавате хората с такива глупости? Я кажете кой държи монопола на морето или в София примерно и защо тях не ги задържат, а задържат разни (било то и Бахаров) с 0,3 грама? Оо извинявайте, те са с протекция от полицията, нищо че имат сигурно тонове, а не просто килограми хахаха Обаче виж разни шушляци с 0,3 грама е много важно да спят в ареста...
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лика прилика са с Жана Бергендорф. Нека обаче законите да се спазват и аршина да е еднакъв като хванат някой неизвестен и един от тия двамата - да полежат в затвор.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Жоро Павето Toй не е шофирал. Да конфискуват и твоята понеже пиеш. Примерно
47
4
 
4
 
! Отговори
Жоро Павето преди 1 година
Конфискувайте им колите бе кво още чакате да стане, за да разберетя , че друга оправия няма ???????