Терминаторът Камелия постави рекорд на Арената във „Фермата“

Надмина Хепи Ванче
37
Терминаторът Камелия постави рекорд на Арената във „Фермата“

Една от най-силните жени във „Фермата“ постави абсолютен рекорд в 8-годишната история на предаването и си извоюва уважението дори на онези риалити герои, които трудно я понасят.

Хандбалистката Камелия беше обявена за Терминатор, след като за три месеца премина като торнадо през Арената, взе пет тежки битки и отстрани пет свои конкурентки за голямата награда от 100 000 лева - резултат, който никой досега не е успял да постигне. Предишният рекорд от четири победи държеше яхтената стюардеса Хепи Ванче, шампионка от шестия сезон на предаването. 

Последният триумф на Камелия, дни преди големия финал на 10 декември, беше над учителката Нина. По време на дуела хандбалистката демонстрира превъзходство и в рязането, и стрелбата. Спортистката със забележителна физика, която е живяла в Щатите и е взела изпитите за американските военновъздушни сили, преди това „прегази“ на Арената домакинята Аксения, народната певица Лили, шампионката от шестия сезон Хепи Ванче и учителката Милена. След като се бори мъжки и неведнъж се контузи, тя заслужено се нареди сред останалите две финалистки във „Фермата“ - многодетната майка Веселка и гимнастичката Валерия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: камелияФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Четете книги, правете нещо полезно, не гледайте т*пи рИалити-та!
14
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яни заслужава да е победител отново. Най-кадърния от всички в строителните дейности. А в рязането на дъски, цепенето и отсичането на трупи е уникат.
13
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камеия си заслужи да спечели фермата ! - спечели Мис ферма и всички жени я намразиха ,особенно Акси,дет се има за мн убава. Калин три пъти я предаде ,но тя пак се пребори Съвсем Сама- 5 дуела ! В Бг мразят Силните и Смелите и им завиждат зловещо !
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не престанат да карат жени да режат греди и цепят дърва?Егати предаването!Жени-терминатори!Пълен абсурд!
11
6
 
25
 
! Отговори
Роко преди 1 година
Срещу Нинка, Лили, Х.Ванче и баба ще е терминатор.Освен това е завистлво, злобно човече, дребна душица, няма шанс на финала, настрои зрителите срещу себбе си.
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя "терминатор" е доста здравичка девойка ама за сметка на това е и твърде прооста!
9
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Анонимен99,9 % не го проумяват това. Ние си гледаме в нашата градинка- тесноскроени и изнервени с увеличаващ се процент прости хора.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек който може да си купи Е60 (без кредит) реално е богат човек. Бедни са ония в Африка дето живеят с 2 лева на ден и тичат боси в калта.
7
3
 
8
 
! Отговори
troi преди 1 година
Кой гледа тези *** предавания?!
6
0
 
6
 
! Отговори
Бачкатор с Е60 преди 1 година
До Анонимен"прекръстете шоуто на Бачкаторът". В моментът в който споменеш бачкатор и Е60 ми е ясно, че си еидн коплексиран анонимен тук. В бачкането няма нищо срамно. Но да те информирам Христо Стоичков, също се отби през фермата. Имало е и милионери участници, които са реални такива, а не анонимни съфорумци, които виждаш ли половината им заплата стигала да си купят две Е60, които карали бачкаторите от Люлин.
5
2
 
11
 
! Отговори
хахах преди 1 година
Наистина ли има хора които гледат тия глупости?
4
17
 
11
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Момичето победи всички до сега в играта, напълно заслужава да спечели играта. Както и Яни заслужава! Той победи Калин и отстрани онзи дивия Радо..
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, "ферма", името си говори.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска се и такт...умереност освен сила...Онова диво сви е..Радо,по сила ги биеше всички редно ли беше той да спечели...Мисля че не...
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започва да се прави на загрижена и внимателна...краят е близо...Само че къде беше 3 месеца...плюнки един кубик....Раната и лошата дума...кое се забравя...