Кейт Уинслет ни дава пример за устойчива мода

Актрисата облече своя рокля отпреди 7 години
10 дек 2022 13:12, Дарена Найденова
9
Кейт Уинслет ни дава пример за устойчива мода
Getty

Кейт Уинслет определено не се притеснява да носи един и същи тоалет повече от веднъж, доказвайки на света, че годините нямат значение, когато говорим за дрехи.

 Във вторник, 6 декември, носителката на „Оскар“ присъства на премиерата на „Аватар: Пътят на водата“ в Лондон, носейки графитена дълга рокля от Badgley Mischka, която и преди сме виждали в гардероба ѝ. Първоначално тоалетът бе избран за филмовия фестивал в Торонто през 2015 година, но очевидно е останал в гардероба на актрисата. Това рядко се случва с известните личности, които често просто наемат дадена рокля или костюм, след което ги връщат на дизайнера.
 
И днес, както и през 2015 година, роклята на Уинслет описваше тялото ѝ по перфектен начин, прегръщайки всяка нейна извивка. Красивият тоалет се отличаваше с халтер деколте и бляскави детайли по горната част, а надолу се спускаше във формата на опашка на русалка. Въпреки студеното време в Лондон, Уинслет реши да избере рокля без ръкави, показвайки стегнатите си ръце.
 
Говорейки за аксесоарите, прическата и грима, тук актрисата отново беше безупречна. Тя избра да върже косата си на елегантен кок, от който се спускаше само един кичур върху челото. Гримът ѝ бе запазен до минимум, отличавайки се само с розови устни и лек фон дьо тен. Бляскавата рокля заслужаваше и едни бляскави аксесоари, каквито бяха и дългите диамантени обеци.
 
Интересното е, че стилът на Кейт беше почти идентичен с този през 2015 година, като разликата беше във факта, че тогава тя бе пуснала два кичура от косата си, които рамкираха лицето ѝ. Обеците ѝ днес бяха малко по-дълги, но всичко друго беше едно към едно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Червен килим преди 1 година
Това е невероятна простотия. Драскачите се побъркаха. Представяте ли си как седем години някой безмозъчен джурналист следи кой какво облича. Ужас. И за това получават пари.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето, не било нужно звездите да се разголват, за да привлекат медийното внимание! Достатъчно е да облекат една рокля два пъти и всички ще пишат за тях.
1
0
 
14
 
! Отговори
888 преди 1 година
Значи, ние, обикновените хора, като си носим дрехите на работа по 100 пъти сме си много устойчиви..

Спонсорирани публикации