Меган Маркъл припомни за любимо бижу на принцеса Даяна

Същият тя сложи на ръката си в своя сватбен ден
10 дек 2022 22:45, Дарена Найденова
10
Меган Маркъл припомни за любимо бижу на принцеса Даяна
БГНЕС

Меган Маркъл очевидно взима пример от модната книга на принцеса Даяна.

 
41-годишната херцогиня на Съсекс избра коктейлния пръстен с аквамарин на покойната си свекърва за галавечерта на наградите Ripple of Hope в Ню Йорк преди няколко дни. Тогава Меган и принц Хари бяха почетени заради хуманитарната си дейност, борбата за справедливост и премахването на расизма във всичките му форми. Изящният пръстен добави малко цвят към бялата рокля на Маркъл с отворени рамене – визия, която завърши с диамантени обеци и прибрана на кок коса.
 
Първият път, в който актрисата носеше пръстена на принцеса Даяна беше в сватбения си ден през 2018 година, махайки към фотографите, докато Хари ги караше към вечерния им прием в ретро кабриолет. Тя посегна отново към аксесоара по време на кралската обиколка в Тонга по-късно същата година, носейки го за частна аудиенция с крал Тупоу VI и кралица Нанасипау'у.
 
 
Според Daily Express, принцеса Даяна е носила 13-каратовия изумруден аквамарин като „заместител“ на своя емблематичен годежен пръстен със сапфир и диамант след финализирането на развода с принц Чарлз през 1996 година. Аксесоарът е оценен на 90 000 долара и Даяна често го съчетаваше с подходяща гривна от аквамарин и перли.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Винаги ни е било чудно какво толкова намират в Даяна. Интелект - доста под посредствения - то и затова не можаха да си паснат с Чарлз. Тяло - като дъска, и то доста дълга. Лице - има някакво конско излъчване. И голяма класа да се изтъпаниш по телевизията и да си развяваш чаршафите, както и е много класно да имаш за любовници женени мъже, докато ревеш пред света, че твоят обичал друга. Не може да се отрече обаче, че беше с добро сърце.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Генетично и е заложено да я влече да се кичи с много скъпи и лъскави бижута - вижте клиповете на Джей Зи, Миси Елиът, Ники Минаж и др от нейната ''боя''... Иначе, колкото и средства и усилия да полага, НИКОГА няма да достигне и 1/3 от класата на Даяна, нито тя, нито безличната скумрия Кейт... Неповторимата харизма и аристократична осанка на Даяна бяха по рождение и в резултат на благородническо потекло и възпитание, това не може да се купи (или открадне - в случая на Меган)!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мегито остарява и погрознява. Обикновено така се случва, когато лъжите и интригите са обсебили живота ти. В контраст, кейт разцъфтява и хубавее.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе какво херцогиня е тая, енергиен вампир! Спрете да ги давате тия антихора!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обаче роклята е на баба и.
2
2
 
4
 
! Отговори
Чичо Митко преди 1 година
Цял живот си мечтая за такава раса жена..с едната ръка държа снимката и , а с другата ръка я "обичам"..и проблеми с ръката..
1
0
 
22
 
! Отговори
стига с тоя меле3 преди 1 година
Има несравнимо по-важни теми, не ви ли омръзна?