Заради своята книга - принц Хари с ново интервю, пълно с разкрития

Той ще се изправи пред Андерсън Купър от CNN
23 дек 2022 22:53, Дарена Найденова
19
Заради своята книга - принц Хари с ново интервю, пълно с разкрития
Снимка: БГНЕС

Помните ли интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри? Заснето няколко месеца, след като двойката напусна кралския двор, то предложи на света нечувани досега подробности относно живота в двореца, отношенията между членовете на короната и сериозни обвинения в расизъм и фаворитизиране. Именно това интервю, продължило повече от два часа, постави пропаст между принцовете Хари и Уилям, които и до днес отказват да се извинят един на друг и да се сдобрят. 

След интервюто пред Опра имаше леко затишие, но през този декември се появи документалният филм "Хари и Меган", съдържащ шест епизода, които разказват малко повече подробности за личния живот на двойката. Феновете успяха да видят и чуят детайли около началото на връзката на двамата, как са се чувствали по времето на действащи кралски особи и какво всъщност ги е накарало да напуснат Лондон, за да се преместят в Калифорния. 
 
Филмът "Хари и Меган" предостави един по-различен поглед към двама души, преследвани от папараците и медиите. Той е част от многомилионната сделка между херцозите на Съсекс и платформата Netflix, като двете страни ще си партнират в създаването на различни филмови и телевизионни проекти. 
 
И докато трябваше разстоянието между филма и интервюто пред Опра бе повече от година, сега няма да ни се наложи да чакаме толкова за второто искрено интервю. Този път обаче пред медиите ще застане само Хари, който през януари пуска на пазара автобиографията си Spare. Датата на публикуване е насрочена за 10 януари, а първото интервю, част от промоционалното турне, ще бъде два дена по-рано. 

Принц Хари: Беше ужасно брат ми да крещи срещу мен, а баща ми да говори лъжи

Принц Хари харесва историята, която показа Netflix

Пред принц Хари ще застане Андерсън Купър от CNN, който ще задава всички горещи въпроси около книгата. Кралските наблюдатели вече очакват поредната доза от скандални твърдения, които ще наранят още повече връзката между Лондон и Калифорния. За момента от кралското семейство не са коментирали нито документалния филм, нито излизането на книгата. 
 
Източник, близък до семейството обаче казва, че всички в двореца се подготвят за това, което може да бъде написано в автобиографията на Хари и казано по телевизията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
кафевата африканка и жъ унищожи симпатичния рижав ирландец !...Жалко!..Демек,язък !
10
6
 
14
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Едно време за такива неща е имало среща с палача... И основателно.
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жънат, жънат. 3 дена и иху и после цял живот - тихо - това ще им е. Като вам_пири са - впили се в семейството на единия, щото е известно, и осребряват калта, с която го замерят. Когато обявиха, че се оттеглят, си казах - какво пък, не е за всеки, пък и не са важни за институцията. А тя имала пъклен план - хем да не е в сянката на кралицата и на Катрин, а в центъра на вниманието, хем да пълни банковата си сметка с милиони. Добре, че са бездарни, а мятането на кал скоро ще омръзне на публиката.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рижият гупак се чуди как да заработи с напълно безинтересни и никому ненужни пикантерии от живота на кралското семейство. Ама толкова са скучни! Колко години вече ни мъчат с живота на Даяна и светите и страдания пред телевизора с прозявка.
7
2
 
25
 
! Отговори
World News преди 1 година
Тея като отидат до тоалетната и става новина от която се печелят милиарди,една част разбира се са за тях.Хората са все още суетни и не се възприемат като обикновени смъртни.Този фарс и мания за величие е нищо сруго освен суета.Ооооо суета на суетите.
6
2
 
55
 
! Отговори
Едно не разбирам преди 1 година
Уж се оттеглиха в САЩ за да живеят като нормални хора; уж много жалят за Даяна, тормозена от папараците; уж Хари иска да предпази жена си от неприятности, които биха могли да й се случат в кралското семейство, но какво предприемат в действителност? Непрекъснато се стараят да привличат внимание към себе си като към НЕобикновени личности; дразнят кралското семейство и като че ли си търсят белята. Действията им целят да предизвикат неща, от каквито уж искат да се отдалечат и да се предпазят!
5
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този какво се оплаква? До този момент винаги е живял привилегирован живот, а сега живее в голяма къща в Лос Анжелис.
4
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари е доста тъпичък.
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наричайте ме просто Хари. Това каза хариту и зяпна голяма уста да инкасира спомените си от живота в двореца и биография как са му сменяли памперса. Има големи разходи покрай златотърсачката мегън и 2те чаавенца, които му снесе, откакто я прибра от зоокъта.
2
1
 
53
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Вече има заснети и излъчени няколко епизода от Нетфликс...Според мен, Хари направо се излага, пързаляйки се явно по становищата и претенциите на жена си...Например, той заявява, че за да живее с него,Меган била загърбила целия си живот, изоставила всичко, за да дойде при него в палата,значи,и сега Хари загърбвал всичко, за да живее с нея..Смешки!..Какво е изоставила Меган за да живее с него, моля?-мизерията, работата си на третокачествена актриса, самотата..Нищо не е изоставила тя, но Хари?!
1
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не е никакъв принц, а е една изгубена душа. Нали се отказа от миналото си, какво сега само кряка. Да си живее живота който си е пожелал.