Бебета 2022 - кои световноизвестни звезди гушнаха рожба?

Ребъл Уилсън си има момиченце чрез сурогатна майка
31 дек 2022 22:00, Петя Славова
12
Бебета 2022 - кои световноизвестни звезди гушнаха рожба?
IStockphoto

Отминаващата 2022 г. за мнозина донесе много приятни емоции. Сред най-силните е поява на ново дете. Ето и кои двойки тази година посрещнаха новия член в семейството си.

Крис Прат и Катрин Шварценегер
 
Звездното семейство посрещна втората си дъщеря през май тази година. Щастливата новина съобщиха родителите в социалните мрежи. „Развълнувани сме да обявим раждането на втората ни дъщеря Елоиз Кристина Шварценегер Прат“.Първото момиченце те кръстиха Лайла Мари. Звездата от "Пазители на галактиката" има и син – Джак от първия си брак с актрисата Ана Фарис.
 
Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс
 
Пипа Мидълтън и съпругът й Джеймс Матюс станаха родители за трети път. Сестрата на Кейт Мидълтън реши, че ще последва нейните стъпки и ще има многочленно семейство. Така дъщеря им Роуз се роди през юни. Тя има по-голям брат Артър и сестра – Грейс.
 
Мишел Уилямс и Томас Кейл
 
42-годишната актриса Мишел Уилямс и Томас Кейл станаха родители за втори път през ноември тази година. Актрисата има още едно дете – дъщеря Матилда от покойния актьор Хийт Леджър. Другото дете на Мишел и Томас е момченце – Харт.

Бебета 2022 - кои наши звезди се сдобиха с рожба?

Бебета 2021: Кои български звезди се сдобиха с рожба през изминалата година?

Бебета 2020: Кои български звезди родиха през изминалата година?

Бг звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

2. Кака Лара ще става баба 
 
Ребъл Уилсън
 
Австралийската комедийна актриса Ребъл Уилсън наскоро стана майка на момиченце, родено чрез сурогатна майка. Тя описа раждането на дъщеря си като „прекрасно чудо“.
 
„Искам специално да благодаря на великолепната жена, която износи и роди с такава благодат и грижа детето ми. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък!!“, написа в социалните мрежи звездата.
 
Малко по-рано Уилсън обяви, че е замразила яйцеклетките си. Звездата също така драстично отслабна, но не е криела и,  че свръхтеглото ѝ е пречело на възможността ѝ да стане майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пожелавам на продалото душицата си на дявола изчадието нела никога да няма деца. Ако има, дано е син, и й докара зет един ден. Нело, падай в трапа, шорушко сатанистко ичадие!
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който се занимава с черна магия, умира в адски мъки. Това е като бумеранг.
5
6
 
1
 
! Отговори
Черна магия как за преди 1 година
помятане и безплодие. Взима се буркан, пръст от гроб, яйце и снимка на бременната жена. Прави се каша от всичко това в буркана и се бърка като се изричат клетвите: Нека плодът ти да загние! Нека родът да се затрие! Бурканът се носи петък срещу събота между 2 и 3 ч през нощта пред изсъхнало дърво и се заравя под него, като се казват клетвите Утробата ти дете ще задържи, само когато дървото се раззеленее
4
0
 
6
 
! Отговори
Джокеръ преди 1 година
Принц Андрю сте пропуснали! Той гушка чужди рожби!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурни ли са, че си гушнаха тяхното бебе?
2
2
 
8
 
! Отговори
Мен преди 1 година
При нас е като шоколадово яйце, каквото ти се падне.
1
0
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Тея де ги размениха

Спонсорирани публикации