Принц Хари: Никога не трябваше да става така, искам семейство - не институция

Той иска да си върне баща си и брат си
2 яну 2023 20:20, Нели Христова
54
Принц Хари: Никога не трябваше да става така, искам семейство - не институция
Снимка: БГНЕС

Принц Хари заяви, че иска да си върне "баща си и брат си", в първото ексклузивно интервю за ITV.

Снимано в Калифорния, където Хари живее сега, в интервюто принцът навлиза в безпрецедентна дълбочина и детайли за живота в и извън кралското семейство.

В разговор с водещия на ITV News at Ten Том Брадби, с когото Хари се познава от повече от 20 години, принцът сподели личната си история. 90-минутното специално предаване ще бъде излъчено два дни преди публикуването на автобиографията на принц Хари "Spare" на 10 януари, като част от рекламната кампания на книгата. Задълбоченото интервю ще обхване редица теми, включително личните му взаимоотношения, нечувани досега подробности около смъртта на майка му Даяна и поглед към бъдещето му след напускането на кралското семейство заедно със съпругата му Меган Маркъл.

20-секунден предварителен клип се чува как Хари казва на Том, че "никога не е трябвало става така".

"Никога не трябваше да става така, искам семейство - не институция", казва той на водещия на новините по ITV. "Те смятат, че е по-добре да ни направят злодеи. Те не показаха желание за помирение. Бих искал да си върна баща си. Бих искал да си върна брат си", казва Хари.

Майкъл Джерми, директор на отдел "Новини и актуални предавания" в ITV, заяви: "Изключително рядко се случва член на кралското семейство да говори толкова открито за преживяванията си в сърцето на институцията. Интервюто на Том Брадби с принц Хари ще бъде предаване, което всеки, който има информирано мнение за монархията, трябва да гледа."

Иън Рамзи, управляващ директор и изпълнителен продуцент на ITN Productions, заяви: "Версията на Хари за събитията съдържа много елементи, които не сме чували досега, както ще видят зрителите. Това е сурова и интимна гледна точка към отношенията му с най-близките му хора и моментите, които са го оформили."

През уикенда изтекоха още разкрития от на принц Хари и изглежда, че кралското семейство трябва да се подготви за още бомбастични разкрития през 2023 г.

38-годишният кралски потомък трябва да издаде мемоарите си този месец, като книгата ще последва поредица от интервюта, документални филми и риалити предавания, в които той говори за семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
2
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Никой не може да каже какви са им отношенията-българинът много "разбира"от аристократични взаимоотношения и "дава" съвети.Жена му има страхотно присъствие-изисканост елегантност и т.н. Майка му,ако беше жива,щеше прекрасно да се разбира с тази жена.Просто аристократ по дух,който страда,защото не му допадат създадените от векове навици и поведение-иска да е обикновен човек-няма да бъде КРАЛ нали-това го успокоява,но и обърква-иска да се отдалечи от тези привички,но му е трудно-принадлежност...
34
4
 
23
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
И как смятраш че ще те посрещнат след като бяха толкова обилно ОПЛЮТИ от теб и м0ргавата ти жена ? Впрочем ти пита ли я дали може да се сдобряваш с баща си и брат си .... ДА не ти набива канчето като се върнеш в дома си след интервюто ? Риж чехлю .......
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това интервю няма никаква връзка с промоционирането на новото им тв-серия/книга/филм.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Га яди кифтета...
31
0
 
4
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Съвет от кака : Дечко- Хари потърси прошка от баща си и брат си. Прошката - най великия лечител. Любовта може да изцели света, прошката е катализаторът, който прави възможно изцелението.
30
3
 
1
 
! Отговори
46 преди 1 година
Популярен е.
29
3
 
28
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Хари, глупав си та дрънкаш! Остави един американски *** с расистки комплекси да плюе семейството ти и сега хленчиш че не ти обръщали внимание. Дъвчи каквото си дробил и не ни занимавай с глупостите си!
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като искате сдобряване, направете го вътрешно, а не публично. Това са си ваши семейни проблеми и стига сте занимавали хората с тях.
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уважението и доверието са взаимни. Искаш да те уважават, а непрекъснато плюеш срещу кралското семейство и прибираш дивиденти на тяхния гръб. Съвсем луднахте с меган. Пресякохме всякаква норма за приличие и духовни ценности. Определено имате нужда от психотерапевти за да се отърсите от тази патологична жажда за пари и слава.
26
5
 
31
 
! Отговори
Браво на Курни! преди 1 година
Сори, но така е в живота! Моята ***.йка така глезеше брат ми , че на мен се падна късата клечка, но се преборих с живота, но сега с брат ми не се имаме. Зависи от родителите, от семейството, не само от царското. Хари избра най-лошата половинка!
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тя богомолката като насекомо изяжда мъжкия след оплождането
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мнението на форумците за Хари е абсолютно нищожно.
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Особено смешен беше тоя като се снимаше на борда на военни самолети, симулирайки, че е летец и ги управлява.
22
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия до кога ще си играят на принцове и принцеси?
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хрантутник
20
6
 
26
 
! Отговори
Хмммм преди 1 година
Като си син на коняра на Даяна ,а не на краля ,нинакви претенции не можеш да имаш.
19
3
 
17
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Ами да говори с който трябва, а не пред медиите иначе доказва, че добре се е ориентирал в медиината помия и Америка и Меган. Човек не може да има всичко да вземе да порасне ама парите му пречат. Ако пък ги нямаше едва ли щеше да има Меган. Компресор с пари, непораснало момченце. Или неориентиран все още. Жалко. Съсипаха Англия. Брат му и другата също са ми антипатични. Чарлс и Камила също. Раждат и като не видели допълнително раздори. Ще има ли лидер там????
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешки.
17
1
 
7
 
! Отговори
никой не е преди 1 година
Идеален
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***

Спонсорирани публикации