Звездите, които вдигнаха сватба през 2022

Кои са щастливите двойки?
2 яну 2023 14:49, Петя Славова
2
Звездите, които вдигнаха сватба през 2022
Снимка: Getty Images

 Отминалата вече 2022 година ще бъде завинаги запечатана за някои от звездни двойки, които решиха да сключат брак. Някои са заедно от скоро, но има такива, за които този ден едва ли би променил особено живота им, тъй като са заедно от много години. Ето и кои се решиха да кажат „да“ на любовта.

 
Наоми Байдън и Питър Нийл
 
Започваме със сватба на Южната морава в Белия дом. Президентът на САЩ Джо Байдън ожени внучката си  - адвокатка Наоми за годеника й Питър Нийл. Това е 19-ата сватба на това място, а гостите са били около 250. Булката е дъщеря от първия брак на Хънтър Байдън - син на американския президент и на първата му съпруга Нейлия.
 
Тейлър Лаутнър и Тайлър Доум
 
Звездата от „Здрач“ Тейлър Лаутнър и годеницата му Тейлър Доум си казаха „Да“ на церемония в Калифорния. Двамата са заедно от 2018 г., а преди година решават и да сключат брак. Моментът бе запечатан със снимка и публикуван в социалните мрежи.
 
Рита Ора и Тайка Уаитити
 
Прекрасна двойка станаха Рита Ора и Тайка Уаитити. Двамата се врекоха във вечна вярност на тайна церемония в Лондон. Певицата е взела и името на съпруга си. Двамата са заедно от 2020 г. като официално стана ясно, че са заедно година по-късно. В началото били добри приятели, но постепенно отношенията им прераснали в нещо повече. 
 
Кристен Дънст и Джеси Племънс
 
Кирстен Дънст и Джеси Племънс всъщност са двойка шест години преди да се решат на сватба. Но ето, че тази година и тя стана факт. Двамата пазят личния си живот от медийно внимание и така и не е ясно какво точно е било тържеството, дали е имало много гости или са избрали скромна церемония. Единственото ясно е, че е била в Ямайка. Бракът едва ли е променил нещо особено за тях, тъй като двамата са отдавна заедно и имат две деца. Актьорите се запознават на снимачната площадка на сериала "Фарго" през 2015 година и признават за връзката си година по-късно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: звездисватби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз си пожелавам неженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честито!