Принц Хари за своята фамилия: Оранжевият ген е много силен

Той отхвърля твърденията, че е син на офицера Джеймс Хюит
13 яну 2023 20:23, Дарена Найденова
40
Принц Хари за своята фамилия: Оранжевият ген е много силен
БГНЕС

Още с раждането си на принц Хари му е предречено да бъде различен от останалите членове на кралското семейство. Със своята леко оранжева коса, той дълго време буди подозрения, че всъщност не е син на крал Чарлз, а е дете на принцеса Даяна и Джеймс Хюит. Въпреки че Хари се ражда три години преди започването на връзката между покойната принцеса и офицера, слуховете никога не спират.

В автобиографията си „Резерва“, Хари пише за тези твърдения, като споделя, че самият Чарлз се е смял на информацията. „Татко обичаше да разказва забавни истории и това беше една от любимите му. Винаги се шегуваше, че баща ми най-вероятно е в психиатрична клиника“, спомня си принцът.
 
И докато Чарлз се забавлявал с подобни твърдения, самият Хари казва, че на него изобщо не му е било до смях. Една от причините, поради която се съмнявал в това кой е баща му, е била оранжевата коса, която той и Хюит споделят. Въпреки това, той е категоричен, че майка му и Джеймс не са се познавали, когато е бил роден, така че няма как офицерът да е негов баща.
 
Самият Хюит също отрича твърденията, като през 2017-а казва, че слухът е продължавал да се върти, защото продава вестници. По думите му, ситуацията е много по-лоша за Хари, отколкото за самия него.
 
И докато никой друг в кралското семейство не притежава емблематичната за херцога на Съсекс оранжева коса, то неговите деца най-вероятно ще продължат гена. Той е горд баща на 3-годишния Арчи и 1-годишната Лилибет, които също имат по-червенокоси кичури. По време на интервюто си пред Стивън Колбърт, Хари коментира коледната картичка от 2021 година, на която за първи път бе показана малката Лилибет.

Принц Хари за първия си опит с жена, за алкохола и наркотиците, за смъртта на майка му

Принц Хари твърди, че принц Уилям го е нападнал физически

„Виждаш ли майка си или дядо си и баба си в твоите деца?“, попита водещият, след като показа снимката.
 
„Със сигурност мама. Оранжевият ген е много силен“, пошегува се Хари и публиката се разсмя. Той допълни, че генът на фамилия Спенсър, която носи майка му преди да се омъжи за Чарлз, е наистина много силен и затова се е проявил и при двете му деца. По думите му, в началото на връзката си с Меган не е вярвал, че неговите гени ще победят нейните, когато става дума за децата, но е бил приятно изненадан, когато е видял оранжевите кичури върху Лили и Арчи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахха, този не спря да се излага с досадните си истории. Направи нещо градивно, бе човек
34
1
 
4
 
! Отговори
да сте наясно преди 1 година
Хари много прилича на леля си лейди Сара, сестрата на майка му. И двамата споделят гена червена коса на рода Спенсър.
33
1
 
8
 
! Отговори
българин преди 1 година
Един Граф назначава нов прислужник за имението си. Прави му впечатление, че много си приличат и пита:-Извинете господине, вашата майка да не би да е била на работа тук в имението?-Не, но баща ми беше дълги години градинар тук...
32
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари и хюит си приличат като близнаци. Както изглежда е дете на любовта.
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
конярски син,ако Дояна не беше усмъртена в тунела,щеше и арабски братя да има-със сини длани..някъде французите пишеха,че майка му била бременна от Доди ел Файет.
30
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше истински син на баща си, нямаше сега да ги тормози и осмива по най- злобен начин. Хари е един много голям неблагодарник и завистливо копе- це. Отвратителни са с меган.
29
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оранжевият ген наистина е силен, защото се предава по доминантен път. Достатъчно е единият родител да го има и се предава на всички деца. Чарлз, Даяна и Уили не са рижави, но и двете деца на хари са го о наследили. Явно генът е предаден от хюит, любовника на Даяна, с когото имат поразителна прилика. хари извърта нещата, защото повече му харесва да бъде роял,
28
3
 
3
 
! Отговори
Продължението - преди 1 година
Завършили на Запад лекари проучвали очните болести, предавани от поколение на поколение в някои фамилиите от това градче, вкл. и такива, които са придошли там от Тесалия и Мосхополе /голям в миналото град, който се е намирал западно от Преспанското езеро/. Проучвали и някои специфични антропологични черти на тези хора - форма на черепа, китките на ръцете. За съжаление, бях дете и това ми звучеше като приказка, не запомних много подробности. Помня израза "потомци на племе с много древна култура".
27
1
 
5
 
! Отговори
До Денят Х /25/ преди 1 година
Нямаме нищо общо, казваш. Но за принц Филип се твърди, че е потомък на Еней. Историци са установили нещо в родословието му. От стар очен лекар, който отдавна вече не е сред живите, чувах интересна история. През първите десетилетия на 20-и век професори историци и медици с корен от нашето малко градче Пещера проучвали факти, научени от тях по време на следването им. Имало доказателства, че оттам са минали троянците на Еней на път за Апенините. Някои от тях останали по нашите земи. /Продължавам/
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Даяна и Хюит не са се познавали по времето, когато Хари е роден? Прочетох някъде това твърдение. Пък и не е проблем такова нещо да се докаже или опровергае чрез тест за бащинство.
25
1
 
16
 
! Отговори
Денят Х преди 1 година
Аз обявявам, че в деня, в който не се появи нищо за т.н. "Кралско семейство", с което ние в България нямаме нищо, ама съвсем нищо общо, аз ще даря на редакцията на Днес Бг една сериозна сума!!Казано!!
24
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уау, Хари прави расистко изявление, с това, че не вярвал неговите гени да победят гените на черната мамба. А всеки средно интелигентен човек знае, че *** ген е по-силен от белия. Засрами се, Хари! Ти правиш расистки внушения! Делиш хората на генетично ниво! Значи е нормално да се чудиш дали децата ти, че са червенокоси и луничави, но не е нормално човек да се чуди колко матови ще са, а?
23
2
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Като на жена му. Когато и децата му се оженят за трендове отиде коня в ряката очи дръпнати, коса оранжева, тен случаен избор до 9то коляно и т.н.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има нещо ирландско в тази рижавост и тази подривна дейност от Съсека, с книжката "резервен"
21
7
 
21
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Дори мама Даяна не е сигурна кой е бащата на Хари . като го е раждала само се е молела малкия да не лае ..... че на тия кралски купони далече от медиите , какво ли не е ставало .
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А намерили ли са и един рижав в родата няколко поколения назад? Не? Мистерия!
19
2
 
19
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Ама разбира се че не е син на офицера Джеймс Хюит .... с тая природна Ентелегентност Хариту е най-верочтно син на РИЖАВИЯ дакел на Джеймс ....
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя чарлз как и къде се е представил до сега?
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе не е от гена, сигурно е от ръждясалия х*й на татко Чарлз се е получила тая рижа коса
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е. Рижавите много държат да се възпроизведат.

Спонсорирани публикации