Никълъс Кейдж: Съкрушен съм от смъртта на Лиза Мари Пресли

Утеха му е, че се е събрала със сина си Бенджамин
14 яну 2023 10:23, Петя Славова
9
Никълъс Кейдж: Съкрушен съм от смъртта на Лиза Мари Пресли
Снимка: БГНЕС

Холивудският актьор заяви, че е съкрушен от новината за смъртта на бившата си съпруга, но намира утеха в убеждението, че тя се е събрала със сина си Бенджамин.

Двамата бяха женени кратко през август 2002 г., макар че скоро след това, през ноември, Кейдж подаде молба за развод, която беше финализирана през 2004 г.

Смъртта на Пресли на 54-годишна възраст беше обявена от семейството ѝ в четвъртък, предава БГНЕС.

Тя дойде малко след като певицата, единственото дете на Елвис, беше приета в болница по-рано същия ден.

В изявление, споделено с новинарската агенция PA, Кейдж каза: "Това е опустошителна новина. Лиза се смееше най-добре от всички, които съм срещал. Тя озаряваше всяка стая, в която се намираше и сега съм съкрушен. Намирам някаква утеха във вярата, че тя се е събрала със сина си Бенджамин"

Синът на Пресли се самоубива през 2020 г., а миналата година тя написа есе, публикувано от американското издание People, за "ужасяващата реалност" на скръбта си след смъртта му.

Пресли е била омъжена общо четири пъти: първо за музиканта Дани Киф, след това за Майкъл Джексън, Никълъс Кейдж, а по-късно и за музикалния продуцент Майкъл Локууд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
27
 
! Отговори
Вики преди 1 година
На никого господ да не дава подобно изпитание-да загубиш детето си!!!!Милата Лиса!!ДА ПОЧИВА В МИР!!
6
6
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Хайде стига с тези ваксини като захапете нещо няма пускане Вече става глупаво да пишете едно и също като някакви *** Да загубиш дете е най-голямата болка на света! Тя е загубила сина си преди две години и това е довело до този фатален край Който не го е изпитал на гърба си нищо не знае и не го пожелавам и най-големия си враг! Пишете смислени коментари!
5
6
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
До Анонимен Всичко живо бяга на Запад...Тая опорка беше актуална ПРЕДИ 30 ГОДИНИ... Ти от кома ли се събуждаш или заради живота на село нямаш достъп до по-актуална информация? От повече от две десетилетия на Запад "бягат" мъързеливи африканоси... бедни араби с рошави бради и още по-бедни източноевропейски роми с мераци за безкрайни социални помощи и безплатна къща ..... МИЛИОНИ ОТИДОХА ВЕЧЕ... Те всичките комунисти ли са? А? Що мигранти минаха България. как пък не ти светна в празната крратуна
4
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко живо бяга на Запад. включително и комунистите. Само в нета на думи мразят запада и обичат КНДР.
3
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майкъл Джексън също почина от сърдечен арест, също причинен, както при Елвис, от злоупотреба с прекалено много успокоителни, антидепресанти, обезболяващи и т н Обвиниха лекаря, че му ги е предписвал. И това е мега звезда!, считайте какво правят с обикновените пациенти!
2
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честита депопулация! Набира скорост! Капят все по-често, по средата на телевизионни репортажи, на спортни прояви! А плоскоглавото стадо още не е разбрало какво става! Е то така си работи, стадото си ходи към кланницата необезпокоено!
1
4
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЕЛВИС ПРЕСЛИ УМИРА ОТ ПРЕКОМЕРНА УПОТРЕБА НА ЛЕКАРСТВА ЕДНИТЕ ДА ТЕ ДЪРЖАТ БУДЕН А ДРУГИТЕ ДА ЗАСПИШ ЛИЧНО ОБЯВЕНО ОТ ДОКТОРА МУ! ИЗВОДА Е - НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ЛЕКАРСТВАТА КОИТО ВИ КАРАТ ДА СПИТЕ ИЛИ ДА СТЕ БУДНИ! ВМЕСТО ЛЕКАРСТВА ИМА ЕСТЕСТВЕНИ НЕЩА ОТ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ЗАСПИТЕ ИЛИ ДА ВИ ДЪРЖАТ БУДНИ НО НЕ И ЛЕКАРСТВА!