Кралски шивач проговори за сватбения скандал между Меган и Кейт

Шест бяха шаферките на принц Хари и съпругата му
15 яну 2023 16:55, Дарена Найденова
20
Кралски шивач проговори за сватбения скандал между Меган и Кейт
БГНЕС

Шивачът зад широко обсъжданите промени, направени в роклите на шаферките на Меган Маркъл, реши да наруши мълчанието си на фона на пускането на автобиографията на принц Хари Spare. 

Аджай Мирпури, когото принц Хари назовава по име в мемоарите си, сподели тайни подробности за първи път в интервю за Daily Mail, публикувано преди няколко дни. Той сподели, че не е ставал свидетел на никакви разногласия между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл в навечерието на кралската сватба през май 2018 година, но с екипа му трябвало да работят много бързо преди церемонията, за да прекроят всичките шест рокли за младите шаферки, включително и тази на принцеса Шарлот.
 
„Ако се е случило, то не се е случило пред мен. Но да, сватбите са меко казано стресиращи и още повече на такова високо ниво. Трябва да уважавате това“, казва шивачът в интервюто. Допълва, че булката е била изправена пред напълно обикновен и често срещан проблем – роклите на шаферките не били по мярка. Затова Маркъл се разстроила и поискала незабавна помощ. По думите на Мирпури, това е напълно нормално и не вижда никаква пресилена драма.
 
„Съчувствам им на всички, защото не бихте искали децата да излязат на голямата сцена в неподходяща рокля“, каза Мирпури за белите рокли с къс ръкав и дълги поли. Допълва, че всичките шест тоалета е трябвало да бъдат преправени и се гордее с екипа си, че е успял да служи на кралското семейство.
 

Темата бе зачекната и по време на интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри през 2020 година. Тогава Маркъл отговори на слуховете, че е разплакала Кейт на 19 май 2018 година. По думите на актрисата, Мидълтън е била тази, която я е разплакала, като повече детайли не бяха споделени по случая.

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

Как реагирал Чарлз III на документалния филм на принц Хари и Меган Маркъл?

След документалния филм на Меган и Хари – принц Уилям няма да мълчи

В допълнение към принцеса Шарлот, другите пет млади шаферки на принц Хари и Меган бяха кръщелниците на Хари Флоранс ван Кутсем и Зали Уорън, кръщелниците на Маркъл Райлън и Реми Лит и Айви Мълроуни – дъщерята на приятелката на Меган Джесика Мълроуни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за Хари,станал е играчка в ръцете на треторазрядна американска актриса.Погледах за около 10ина минути интервюто му при журналиста Том Брадби,за да видя как ще се държи.Стана ми смешен,че е нахлупил тупе на заплешевяващото си теме и то с доста различен нюанс от естествената му коса.Поамериканчила го е Меган:)))) Уилям и Чарлз поне носят заплешевяването си с достойнство.
13
6
 
9
 
! Отговори
Хари преди 1 година
Не е ли казал, че кралят е гол, не е интересно!
12
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меган демонстрира синдром на незадоволената жена. Играе си с психиката на психически неуравновесен мъж, к е с промит мозък след използване на наркотици.
11
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарцистът никога не е щастлив. Лошото е, че прави всички около себе си нещастни и им съсипва живота. Горкият Хари - как можа да се натресе на тая ***. Навремето не е можело всеки да влезе чрез брак в кралското семейство. Хората се отвориха в крак с времето и даже приеха чужденка, по-възрастна, не особено успешна актриса с голи сцени и минало на "яхтено" момиче. И тя как оцени всичко това? Има милиарди жени по света, но принцовете се броят на ръце. Да й се чуди човек на самочувствието.
10
7
 
50
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
Четох интервюто на принц Хари и публикуваните разменени реплики между Меган и Катрин. Не видях нищо особено. Катрин любезно моли Маркъл за поправка на роклята на дъщеря й. По-скоро ми направи впечатление, че Меган се е държала манипулативно. А и истерично, щом е могла за това да се разплаче. Хари по-скоро е трябвало да се обърне към психиатър да прегледа Меган и да й назначи терапия, а не да обяснява на всички, че Катрин е лоша.
9
3
 
34
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
И те са смъртни .Не занимавайте хоратас техните особи.
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При тях все сватби и погребения, и все"скандални".
7
1
 
31
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Бааааго.... Проговорил е .... Що до сега да не е бил ням ? А някакви "шокиращи" разкрития по колко шева е направил на рокля и каква марка игли за шиене е използвал ? Що ни спестявате тия важни детайли ? А метърчето му в инчове ли мери или в сантиметри? Що не ги пишете тия работи ? Толкова народ няма да спи да се притеснява за тия пропуснати подробности ....
6
2
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
иначе :-Най после една непросветлена снимка .."Блак енд уайт" в оригинал..
5
3
 
34
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ся па и шивача са обадил.?...Чакам с нетърпение и кралския кочияш да блесне с некоя версия..Па и много прислужник,нема ли поне адин да си отвори устата?..Или с други думи:..-ДОДЕЯХТЕ ни вече с тияПАРАЗИТИ !!!!!!!
4
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мегън взе да ми прилича на всички онези дето за щяло и нещото се правят на дискриминирани. Вече е грозно и досадно. Хората я приеха въпреки всичко/американка, ***, разведена, треторазрядна актриса/ , е какво повече да направят. С действията си те показват, че не са заслужавали нищо. Да си живеят в Америка по техните правила и да спрат да скимтят, жалко е.
3
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омръзна ми да сравняват Меган с Даяна или Хари да се оправдава с майка си. Да, даяна не уважаваше кралският етикет, обаче тя се просто с короната. Освен това в нейния брак бяха трима и тя се отказа от короната. Но беше земан, ходеше сред хората и не правеше глупости като това да си рисува свастики като сина ѝ. Нито веднъж не се изкара сама жертва като Меган. избягваше да говори за личния си живот, а Меган го тика пред медиите. Изглежда М. се виждаше като съвременна пепеляшка.
2
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меган беше казала, че не иска толкова внимание, че иска медиите да я оставят намира. отиде и даде интервю на Опра Уинфри.Май не ѝ понася, че в Англия монархията има ред, правила и тя трябва да се съобразява с тях и да - като не се съобразява медиите я разъпват на кръст. В САЩ всичко ѝ е позволео щом е жена и то с друг цвят на кожата.
1
8
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле какви глупости, а тази Меган все жертва се изкарва, това е някаква робски комплекс