Болдуин с ново обвинение заради инцидента на снимачната площадка

Извършил ли е непредумишлено убийство?
21 яну 2023 21:17, Дарена Найденова
11
Болдуин с ново обвинение заради инцидента на снимачната площадка
БГНЕС

Алек Болдуин - продуцентът и звезда във филма Rust - ще бъде обвинен в непредумишлено убийство заради смъртта на Халина Хътчинс през октомври 2021 година. 

На 19 януари окръжният прокурор на Санта Фе Мери Кармак-Алтуис и специалният прокурор Андреа Рийб обявиха, че Болдуин и оръжейникът на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рийд ще бъдат обвинени по две обвинения в непредумишлено убийство. Няма да бъдат повдигнати обвинения във връзка с раняването на режисьора на Rust Джоел Соуза, който беше ранен при инцидента. Обвиненията официално ще влязат в съда преди края на месеца. 

 
Помощник-режисьорът Дейвид Холс подписа споразумение за признаване на вината по обвинението за небрежно използваен на смъртоносно оръжие. 
 
"След задълбочен преглед на доказателствата и законите на щата Ню Мексико, реших, че има достатъчно улики за повдигане на наказателни обвинения срещу Алек Болдуин и други членове на филмовия екип на Rust", казва Кармак-Алтруис в изявление. По думите й, никой не е над закона и всеки заслужава справедливост. 

Алек Болдуин: Всички знаят истината за стрелбата

Било ли е случайност: Дръпнал ли е спусъка Алек Болдуин срещу Хътчинс?

Алек Болдуин: Не ми предлагат работа заради стрелбата

Риб добави: 
 
"Ако някой от тези трима души - Алек Болдуин, Хана Гутиерес-Рийд или Дейвид Холс - си беше свършил работата, Халина Хътчинс щеше да е жива днес. Толкова е просто". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все пак е насочил оръжието към нея и е стрелял. Да не говорим че е продуцент и той определя кой да работи над филмите му.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
помня как се подиграваше на тръмп , е има си справедливост сега гледа като *** щото прокурора го закова. може и да отърве пандиза но е свършил. либерален символ лол
5
6
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Оръжието не убива. Убива Алек Болдуин.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се беше случило това в БГ на такъв мега известен български актьор, Гешката не дела щеше да образува, ами даже щеше до такава степен да замаже разследването че даже пари щяха да му платят за разни нарушения на човешките права.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мани го да му е за урок, да бе дошъл да снима филма у Бояна, да си отстреля статисти на воля, никой немаше даже да го разследва, стига да кихне нещо на Гешевата прокуратура, разбира се.
2
5
 
11
 
! Отговори
леля чичо преди 1 година
много бъзик си правеше с Тръмпето и му скроиха шапката, да знаят и другите да не се майтапят с милиардери
1
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велик актьор! А ще бъде съден, заради някаква си слуга ... Ах извратен свят на равенство и самоомрязна идеология нарепена "алтруизъм". Отрова за младият, амбициозен и предприемчив мозък.