Двойката Бенифър изненада с татуировки

Джей Ло и Бен Афлек се врекова във вярност за пореден път
16 фев 2023 23:45, Дарена Найденова
11
Двойката Бенифър изненада с татуировки
БГНЕС
Дженифър Лопес и Бен Афлек са решени да покажат на целия свят, че любовта им този път е завинаги и критиките към връзката им са напразни.
 
Съпрузите, които бяха широко обсъждани заради поведението си на наградите „Грами“ тази година, отбелязаха Свети Валентин с направата на еднакви татуировки. Това е и първият им Ден на влюбените като женена двойка, след като си казаха „Да“ два пъти през изминалата година.
 
Серия от снимки, споделени от Лопес в социалните мрежи, показва новото произведение на изкуството върху телата на влюбените. Татуировката представлява знака за безкрайност, върху чиито краища са изписани имената Бен и Дженифър. През средата на символа преминава стрела, която е нарисувана точно над реброто на Лопес.
 
От своя страна, Афлек си е направил малко по-семпла татуировка. Актьорът има две пресичащи се стрели с буквите „J“ и „B“ една върху друга.
 
В колекцията от снимки са добавени и няколко забавни кадъра на двойката, включително един, в който Бен и Джен възстановяват сцена от видеото към песента Jenny from the Block от 2000 година. На тази въпросна снимка Афлек седи зад съпругата си, а едната му ръка е върху задните ѝ части, докато Лопес се усмихва широко към камерата.
 

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

 

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

 

Как Дженифър Лопес промени Бен Афлек?

„Отдаденост. Честит Свети Валентин, любов моя“, написа Джен под снимките. Останалите кадри включват различни романтични моменти от миналото и настоящето, както и профилна снимка на Афлек, на която той се усмихва спокойно със затворени очи. Феновете могат да видят и топла прегръдка между влюбените, както и целувка за края на колекцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Тая лелка ми се струва позната нещо, дали не съм я виждал в плодзеленчука до нас, май пазаруваше от пластмасовите доматки
8
0
 
0
 
! Отговори
вечна дружба бкп преди 1 година
На тия измисленяци им давам 1 година!Не повече!
7
1
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 година
се опитва да го спаси от алкохола...но не става..същото е с мен..
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубави хора.
5
1
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш преди 1 година
А аз се чудя защо не мога да мигна цяла седмица
4
1
 
1
 
! Отговори
Свободен ум преди 1 година
О, всесилна любов, солта на Земята си!
3
0
 
3
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Такива са и "звездите" в България - ала Бен Уруфлек. Особено столипинските безсилни пияндета с беден речник.
2
1
 
6
 
! Отговори
Вашият герой: преди 1 година
Двамата дядовци на Бен са били алкохолици. Бабата му по бащина линия е била алкохоличка/наркоманка самоубила се на 46г. Неговият чичо също се самоубива с пистолет. Неговата леля е била зависима от хероина. Брат му също е алкохолик. Бен има проблеми с алкохола от 15-годишна възраст, но твърди, че от 2020 не пие. Афлек е комарджия и играе покер с големи залагания, през 2014 е обвинен, че *** с картите в Лас Вегас. Четете постоянно за него защото поддържа Демократическата Партия на САЩ от 1992г.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква глобалистка идилия - алкохолик и наркоман се жени за втори път за ботоксова баба индиaнка, която не може да пее, но пpocташкия сайт ДНЕС я показва постоянно с един микрофон.