Шакира пак нападна Пике и новата му в песен

Ето какво казва
27 фев 2023 22:15, Ивета Иванова
19
Шакира пак нападна Пике и новата му в песен
Снимка: БГНЕС

Шакира отново нападна бившия си Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти в новата си песен - "TQG".

Текстът гласи: "Вече не си добре дошъл", "Да те видя с новата ти ме нарани", "Забравих какво изживяхме. И това те обиди. И животът стана дори по-добър за мен. Ти вече не си добре дошъл тук", "Видях как приятелката ти се опитва да привлече вниманието ми. Това дори не ме разгневява, смея се, смея се", "Кажи на новата ти, че аз не се състезавам за мъжe", "И сега ти искаш да се върнеш, предполагах, че ще е така. Харесваш снимките ми".

 
Певицата казва, че се чувства по-добре и по-весела, откакто не е с Пике.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 1 година
Някои хора не знаят как да губят май...
12
2
 
4
 
! Отговори
Ела преди 1 година
Хората, които наистина са продължили с живота си, не се връщат назад, за да разюоплят стари рани, а се занимават с живота си, наистина. Шакира се оказа инфантилна, злобна, отмъстителна, дребнава и незряла. Жалко, възпитава двама бъдещи мъже. Чудеса се случват, но за сега на тези деца не им се пише нищо хубаво с майка, която е тончно толкова незряла, колкото са и те. Лошо, лошо ...
11
1
 
3
 
! Отговори
Ела преди 1 година
Нищо от това, което казва Шакира, не е вярно. Ако наистина му се надсмива, нямаше да има нуждата да го каже публично. Както е казала Джаки, ако се налага да казваш на всички, че си дама, значи не си. И нейната работа същтата. Щом се налага да разправя навред как го е преживяла, че е висока топка, че не знам какво още, значи нищо от това не е вярно. Хората, които наистина са преживели травмата и са продължилли с живота си, не се занимават да го тръбят от покрива на черквата.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът е че всеки има своите задачи в различни точки на света и Сиктира е останала със спомените си от преди 10 години. Аз като се прибера в България и виждам приятелите все едно вчера сме се разделили и забравям че е минала година или две, през които всеки е продължил живота си
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"И децата им се учат в движение да гледят на баба си по бащина линия, като на вещи ца и да слушат за баща си какъв у битак бил, че предал нереалистичните очаквания на майка им." - аз съм живял с разведени родители в подобна ситуация и нещата са по-сложни. След края на сръднята започва реализацията, че този който изневерява е слаб и податлив на животинското в себе си. Тогава идва прошката, а с нея идва и безразличието.
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кат е толкоз весела за него, че си е хванал нова ки фла, защо продължава да цвили по темата? Един път ок, но сега и кавъри на ю ар нот уелкъм ени мор, става много. И децата им се учат в движение да гледят на баба си по бащина линия, като на вещи ца и да слушат за баща си какъв у битак бил, че предал нереалистичните очаквания на майка им. Искало му се е да поноси панталон във връзката, писнало му е да бъде фустата -момчето играчка на кака си. Панта рей. Да обръща страницата и да гледа напред.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дръта озлобяла лелка!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошо нема, открила е ново творческо вдъхновение, творците го търсят като се надрусат с кока а Шакира го намира в житейския си опит.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Животът е твърде кратък, мила Шакира, за да го прекарваме в ненавист.
4
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леля Шакира явно от тук нататък ще се занимава само с оплюване на бившия. Вместо да си продължи живота и да си гледа децата, тя се превръща в злобна отмъстителна женица
3
4
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Секира ще го шокира. Латино сериал...
2
7
 
17
 
! Отговори
Мехмед преди 1 година
Пике одъртя, Шакира да си намери някоe момченце на 20, подобно на колежката си Мадона.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само дето не е нейна песен, а просто е гост в песента на Карол Г.

Спонсорирани публикации