Стивън Сегал получи руски орден

Това беше обявено днес
27 фев 2023 19:22, Росен Стойчев
55
Стивън Сегал получи руски орден
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия връчи орден на актьора Стивън Сегал, съобщи FOX News.

Сегал поддържа близко партньорство с руското правителство през последните години, той е чест гост на Владимир Путин на различни събития.

През миналата седмица актьорът проведе среща с руския външен министър Сергей Лавров. Днес беше обявено, че е удостоен с орден "Дружба".

Още по темата


Награден е за своя принос в културното сътрудничество. Самият Сегал има руско гражданство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
УФО преди 1 година
Не се разбира за какво точно е награден?Точно какъв му е приноса за културното развитие на Русия.Ако филмите му са културно развитие за руснаците,тогава положението там е много зле.
31
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е сериен изнасилвач, почти всички актриси участвали в негови филми са иzчукани доброзорно от него.Някой заведоха дела срещу Сегъл.Но какво да се прави, такива са феновете на Просия и Путин.
30
6
 
3
 
! Отговори
доктор преди 1 година
Как може някой дето се казва като детероден орган да покани някой дето се е обръснал като детероден орган... Изглежда като гинекологична конференция... Че и медали си раздават...
29
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До THOMAS LINKEНе може да са тунгузци... Чисти чукчи ще да са били на патока прародителите... Трябва да си голям чукча да идеш в масква да ближеш на *** подметките...
28
6
 
10
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Някога му бях фен. Сега само го съжалявам!
27
2
 
2
 
! Отговори
Славянин преди 1 година
Гойда, Степан Сигалов, гойда! Все умные люди желают стать гражданами России, это огромная честь!Думаю, Степана вполне можно было бы отправить на специальную военную операцию, его опыт спецназа очень пригодился бы!И ещ, не Стивен Сигал, а Степан Сигалов!
26
9
 
7
 
! Отговори
Дядя Путя преди 1 година
Разменям руски ордени за виагра и памперси!
25
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предател!
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На един руски генерал най-последният медал, малко над пъпа, пишеше: "За ощастливяването на съпругата". Друг такъв нямаше.
23
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жан-Клод Ван Дам веднъж го предизвика да се бият и Сегал избяга като жена. Ахахахах
22
14
 
22
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Сегал е БИВША екшън звезда. Няма нито един качествен филм - провери рейтингите в имдб, отчайващи са. Поради проблеми с данъците в родната Юесей стана руски гражданин. Бияч на жени и алкохолик - профил на типичен русофил. Сто про и ти същата оттрепка.
21
16
 
1
 
! Отговори
Убер Алес преди 1 година
Всеки получил орден от Путин, всеки президент отказал да прати войска на източния фронт, всеки противник на цивилизационния избор и евроатлантизма, ще бъде пратен в Аушвиц.
20
5
 
20
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Поздравления! Пропуснах да ти кажа, че като руски гражданин подлежиш на мобилизация. Стягай багажа, заминаваш за Украйна. Искам да се промъкнеш в Киев и да заловиш Зеленски. Какво ме гледаш така? Нали съм гледал филмите ти? Ще набиеш охранителите, взимаш го и ми го водиш. Първо мислех да наема Непобедимите, но на Сталоун и Шварценегер тарифата им е прекалено висока, а Чък Норис се е запил някъде. Сигурен съм, че ще се справиш. Успех!
19
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идеална възможност да си купи новия Москвич с отстъпка директно от завода.
18
12
 
11
 
! Отговори
До Наблюдател преди 1 година
Сегал е доказан бияч на жени. Това ли е мъжкото, според теб?
17
9
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
До АнонименАко беше от днешните меки китки щеше да се радваш че да се подмокриш но това там няма как да стане защото са преди всичко мъже на честа
16
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя няма един читав филм в цялата си кариера бе. Доказан комплексар и шарлатанин. Смятай колко са закъсали рашките, за да чистят имидж с такива отппаддъци. СССР поне бяха зарибили разни "полезни ***" като Сартр и други тем подобни интелектуалци. Копаят дъното.
15
5
 
11
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 1 година
Е, и ? Наш Николайчо също получи орден .В Кремля така се оакаха че и аз да им звънна още утре ордена ще е на ревера ми .
14
21
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
А украйнският нацист посланик орден от нашият президент....за "награда" че Украйна ни направи тежък живота!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
Хахахаха R преди 1 година
Чета в коментарите, че някой ми е краднал Ника..... Няма лошо де - стига да не пише глупости. Жалко, че го няма коментара, за да прочета какво е сътворил пишман адаша.