Селена Гомес проговори за влиянието на критиките, които получава

Звездата не сдържала сълзите си, когато я наранявали
21 мар 2023 19:03, Дарена Найденова
6
Селена Гомес проговори за влиянието на критиките, които получава
БГНЕС
Селена Гомес реши да бъде честна с феновете, след като дълги години ги е лъгала за реакцията си към критиките, които получава в социалните мрежи.
 
30-годишната изпълнителка стана поредния гост в епизод от документалната поредица Dear... на Apple TV+, където сподели как наистина се е почувствала след негативните коментари към себе си. До този момент тя твърдеше, че не е била притеснявана от мнението на хората и често дори го игнорирала, но се оказва, че реалността е съвсем друга. Колкото и да се опитвала да се предпази от психична разруха, Гомес все пак била докосната от критиците и сериозно била засегната.
 
Неприятните коментари, които изпълнителката най-вече виждала за себе си, били свързани с промените в теглото ѝ, които се дължат на болестта лупус, с която ѝ се налага да живее. Сега Селена е с трансплантиран бъбрек, но продължава да пие лекарства, които влияят на хормоните и теглото ѝ.
 
„Теглото ми постоянно се променяше, защото приемах различни лекарства. И хората използваха това срещу мен. Сякаш нямаха търпение да ме повалят на земята. Бях обиждана и критикувана, че наддавам тегло заради лупуса“, обяснява Гомес.
 
Тя признава, че въпреки че е използвала платформата си, за да покаже на феновете, че не трябва да се подчиняват на мнението на останалите и да живеят по собствени правила, постоянните критики всъщност сериозно са я засегнали. Стигнало се дотам, че сълзите редовно се стичали от очите й, когато била сама.
 

На червения килим – Селена Гомес с рокля на Valentino, а сестра ѝ с чанта на Prada

 

Тя ѝ даде бъбрек, а Селена Гомес дори не я спомена: Скандал с документалния филм

 

Червеният килим и тя: Селена Гомес в прекрасна рокля

„Излъгах. Отивах в социалните мрежи и публикувах снимка, с която казвах, че не се интересувам от това, което казват другите. Но в същото време изплаквах очите си, защото никой не заслужава да чуе тези неща“, спомня си още Селена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя нима очаква всички да я боготворят? Нима очаква никога да не чуе критика по свой адрес? Това е цената на славата. А да не говорим,е и тя е доста голяма злобарка, която насъсква безмозъчните си последователи да сипят жлъч срещу други жени. Следила съм я достатъчно време в профилите й и е доста злобна, дребнава, отмъстителна и незряла.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви същества сме само Селена, когато се покажем, каквито сме. Не трябва да ни дреме за злостния език!
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А някой да я кара насила да отразява присъствие в социалните мрежи? Без да бръкнеш в огъня няма да се опариш.