Фолкпевицата Мария излезе на светло след домашното насилие

Получи подкрепа в онлайн пространството
26 мар 2023 15:05, Александър Попов
212
Фолкпевицата Мария излезе на светло след домашното насилие
Снимка: БГНЕС, архив

Фолкпевицата Мария излезе на светло след като стана ясно, че е била жертва на домашно насилие.

Тази седмица съдът наложи домашен арест на настоящия й съпруг Мирослав Соколов заради закана за убийство и нанесена телесна повреда. По-раностана ясно, че тя е подала жалба, макар да заяви, че се чувства добре.

Тя получи солидна подкрепа в социалните мрежи, след като сподели пост в Instagram.

"Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас. Много неща са зад гърба ми, с които съм горда, а за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", сподели певицата.

Преслава, Ивайла Бакалова, Жасмина Стоичкова, Светлана Гущерова, Лияна, Галин, Анелия, Диона, Николета Лозанова показаха подкрепа, поне в онлайн пространството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: Мария
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
29
 
! Отговори
agent преди 1 година
Ейй не се намери един мъж дето хем да и дава бол пари хем на Малдиви да я води хем с цвете да я гали само ами яде юмруци. Гадни мъже :)).
102
0
 
35
 
! Отговори
АК47 преди 1 година
Това жуже без тонове грим и фотошоп на нищо не прилича.
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешка на езика -садисти ,а не мазохисти.Извинение.
100
7
 
18
 
! Отговори
Разпознах те! преди 1 година
Брей, колко Орлин-Гиговци в чата...Къде са останалите бг мъже, 'дето не си избиват комплексите, като бият жени?Не харесвам музиката на Мария, не одобрявам решенията й за това, как изглежда, но искрено й съчувствам за преживяното.И да, очаквам изригване на псевдо-мачо-хейта.
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поръчка за плюене
98
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подобни жени размиват насилието като грозно и престъпно деяние.Такива жени служат за оправдание,че мъжете бият,защото жените са непочтени.Но не е така.Много мили и свестни жени са пребивани от мазохисти,тирани и пияници.Семейното насилие трябва да бъде подсъдимо и то не с условни присъди.
97
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малиййййй, как и е изкривена физиономията от бой. Тоз дето я й е изкривил е за затвора.
96
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво плюене. Да се одобрява насилието. Тоя като я е вземал къде е блял? Не я знае каква е, то цяла България я знае. Не е нужно да я бие. Тя скача от мъж на мъж, ама този като я е взел и той е викал голямата ми любов.
95
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо, ама като и видя физиономията и мен ме избива на агресия...
94
4
 
30
 
! Отговори
Дидо преди 1 година
Края на 90-те живях в Загорето (далеч преди Мимето да стане "световно" известнЪ) и смело мога да кажа, че само аз, комшията и още двама НЕ СМЕ Я мандръсали!Легенди се разправяха за конвейера в един малък, бутиков хотел..Народ за 3 влакови композиции са минали през туй "моме"...И това е само ПРЕДИ да почне да го раздава на звИздЪ...
93
7
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Ако мъжа и харесва рок и метъл , заставам зад него и го оправдавам напълно . Като се замисля ако харесва , джаз , блус ,техно ,рап от "90те" , класическа и опера също го подкрепям
92
0
 
30
 
! Отговори
четете BAY GANYO преди 1 година
Миме, това не е било Бой , а любовна игра! Така му викат батките , с които си лягате вие в попфолка! Вместо погалване има яко скубане и бой в джуките!
91
0
 
43
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Милата тя !След три месеца ще има отново най-голямата си любов .Всички тъпкачи и бяха последни и от голяма та по-голяма любов.Само се питам, кой ли ще е следващия балък за тази много ,,обичаща''жена ?
90
0
 
34
 
! Отговори
РАЯ преди 1 година
ужас, няма такава уста
89
0
 
28
 
! Отговори
Ху Кеърс преди 1 година
Сега стана на мода домашното насилие над жени.Всяка втора бита преди 12г и сега решават да си кажат.Преди ви праскаха сега с тея хеурони ви бият имплантирани вещици
88
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предишните и бяха такива, този също. С този си израз "Има хора с възможности, не може всеки да обича всеки." ето докъде се докара, същото се отнася и за останалите като нея. Аз след поредица от неудачи с такива, дето търсят парите, колите и апартаментите, без да имам нито едното, се ожених за хърватска певица, която в прав текст ми каза" Не ми пука колко пари имаш, заедно, с общи усилия ще постигнем всичко! Любов с пари не се купува!" И така вече седем години...
87
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво й е направил на устните. Сигурно й е ударил един прав в зъбите, че се е подула като на павиан задните части.
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
след като Мария се съвземе, най-после трябва да се замисли дали може да привлече свестен мъж с цялата тази пошлостедно е да попаднеш на психично болен непознат, друго е да си избереш да живееш с някой такъви двамата обитават едно и също дъно на нормалната ценностна система
85
1
 
33
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Ама какво друго може да се очаква от Мара Отварачката и пръчовете й ?
84
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мара отварачката с тези джуки се е обезобразила. Разчекна се от свяна на мъже. Намери си майстора.