Диана Димитрова с контра на подписката на екипа на "Откраднат живот"

20 от подписалите се не били на работа
27 мар 2023 18:00, Александър Попов
141
Диана Димитрова с контра на подписката на екипа на "Откраднат живот"

Актрисата Диана Димитрова зададе следващия епизод от сагата с насилието, за което обвини колегата си Юлиан Вергов. Днес от екипа на сериала "Откраднат живот" изпратиха позиция, подписана от 31 души, от която става ясно, че никой не е видял Димитрова пребита.

Тя използва социалните медии, за да изрази своята позиция, подкрепена и с информация кой е присъствал на снимачните дни.

"Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.

Още по темата
1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 г.

2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
"ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА"

3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.

4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 "Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак". Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.

5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей "Репарил" в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)

6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:

1. Маргарита Анева - счетоводител
2. Красимира Карачорова - скриптър
3. Елис Вели - гардеробиер
4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент
5. Ирена Дойчинова - гардеробиер
6. Димитър Димитров - режисьор
7. Мариета Спасова - асистент художник костюми
8. Владимир Ковачев - гардеробиер
9. Борис Славков - оператор
10. Добри Христосков - буум оператор
11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера
12. Росица Герасимова - грим и прически
13. Ива Денчева - грим и прически
14. Юрий Цолов - звукорежисьор
15. Катерина Славова - грим и прически
16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера
17. Янко Такев - главен организатор
18. Александър Христов - изпълнителен продуцент
19. Светослав Петров - реквизитор
20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор

7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.

8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални. В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно. Обществената манипулация е подсъдима", завършва Димитрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Диана Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
Илика преди 1 година
До АнонименНЯМА такова интервю ! Смешно е вече с това, целият свят се наговорил срещу Дианата , баси на кого му дреме за тая кукувица !
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Екипа се подписва за да каже че никой не я е виждал, достатъчно е че има 10 свидетеля които не са я видели, останалите са се подписали за да е ясно че не са я виждали а не че лъжат. Това обвинение в разпространение на фалшива информация е комично. Не виждам какво фалшиво може да има в това.
95
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както каза няколко пъти Мария Касимова - Моасе, жената е мълчала 5 години с ужаса и травмите от този побой и страха, че няма да й повярват , имайки предвид нагласата на обществото у нас към насилниците.. Е, очакванията й са били надхвърлени! Вергов в едно интервю от м.г казва "И пак шях да я пребия, ако посегне на детето ми", с което признава за побой. Сега пък отрича да е бил актрисата... ОчевАдно лъже. Каквато и да е причината, проблемите не се решават с побой и малтретиране.
94
0
 
0
 
! Отговори
Няма! Утрото е наше преди 1 година
Не са глупости тези комични предизборни настриения. Момичето директно си казва че на изборите ще ни бият фургонената счетоводителка, буум оператор един или два броя и че декизацията ще спретнат 2-3 грим причесняци. . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . Няма да гласуваме за кого сме дали бюлетината си! Няма! Няма!
93
0
 
0
 
! Отговори
Момичето иска подкре преди 1 година
Махаш едни срички от името Диамила Петрова и се получа Диарова? А майнъ филибето? Това с Диянчето Димова не е възможно!
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вергов може да се ицвини, да иде някъде на рехабилитация, както правят холиудските актьори и после да се върне променен човек, който да напише книга - и двамата лъжат
91
9
 
2
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
Счетоводител във фургон на снимачната площадка, казваш??? Какво точно ще работи счетоводител на снимачната площадка? И във фургон??? Ти много ме развесели, да знаеш. Разбирам, че никак не си наясно с работата на счетоводителите. Честно, по-голяма глупост не бях чел. Цялата подписка на тези 30 човека, е съшита с бели конци
90
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много гнусен човечец излезна актьорчето.Бие без да се извинява.
89
0
 
2
 
! Отговори
Евтин пр преди 1 година
Правят си много гнусна реклама тези и тази. Гнусляци.
88
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Вергов се беше извинил публично, нямаше да четем тия глупости. Очевидно е, че лъжат. Какви са тия 30 колеги, които едновременно са били на едно и също място и са станали свидетели на сценката. И 20 от 30те не са били на работа и не са актьори. Хайде стига. Да си признае най-накрая и да се приключи, така или иначе следствието е заключило, че дори да го е извършил, е минала давност (не знам каква е тази давност за домашно насилие, но все тая)
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вергов прилича на човек с къс фитил.търсила си го е, като се е натискала на такъв ненормалник.
86
3
 
9
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Абе вие ненормални ли сте от тоя сайт че ни занимавате с подобни простотии по цял ден бе, нямате ли за какво да пишете толкова че ония косматия Емили с тротинетката и тая болна жена са ви всеки ден в центъра на статиите с по няколко такива? Ако нямате в офиса ви какво толкова да обсъждате че говорите нонтоп за това то нормалните хора имат много по сериозни притеснения свързани с позицията на България във война която въобще не я касае. Кога ще ви видим авторските статии поне веднъж срещу това?
85
2
 
7
 
! Отговори
нелепо преди 1 година
Тая колко време я разнасят и до сега не мога да разбера каква актриса е. Някой виждал ли я е някъде?
84
7
 
2
 
! Отговори
Неясноти преди 1 година
Не познавам лично нито Вергов, нито Димитрова. Недоумявам относно едно нещо - Вергов прави намеци за някакви снимки, които само той е видял и за някакви реплики, които не цитира, но твърди, че съдържат сексуален подтекст. Казва, че Димитрова е питала момичето какво мисли за въпросните снимки. Ако тези снимки са част от творбите, показани от Димитрова на нейната изложба, не виждам какъв подтекст търси Вергов в тях. Въпросът верлоятно се е отнасял за естетическата им стойност.
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гответе се за серията: "Секса не беше по взаимно съгласие" - ха ходи доказвай как беше, а оргазма го е получила щото е извратена и обича насилието, ама той я изоставил и тя си кацала - "така ли, е сега ще видиш ти".
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До И каква стана тя? "като прочетох днес, че и счетоводител е бил на снимачната площадка" - ако работят в павилиони на студио, може всички да са на едно място, и счетоводството също. И мястото за почивка и хранене е общо за всички.
81
21
 
9
 
! Отговори
Ek преди 1 година
Бита е, от Вергов. Грешката й е, че се е забавила токлова време и си е мълчала. това сега се обръща срещу нея и Вергов се измъква. А и и съде е един
80
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да си се оплакала преди пет години. Писна ми от теб.
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде и е пребитото на тая лъжкиня,това е лъжесвизетелстно икато дърта ц..ка лъже за пари какво ли няма да направи тая ***
78
17
 
8
 
! Отговори
И каква стана тя? преди 1 година
На лъжата краката били къси. Вярно е. Още като прочетох днес, че и счетоводител е бил на снимачната площадка, и се подписал, че нищо не бил видял, демек бой е нямало, ми стана ясно, че са впрегнати всички, за да спасят реномето на Юлито Вергов. Ето, че истината изплува бързо. Че е бита, няма съмнение. Защо е бита, хич не ме интересува. Тук въпросът е дали е удряна. Защото Юли отрича. Естествено. Пази си репутацията, но е отвратително, което е направил. Въпреки, че може и тя да си го е заслужава.