Край на делото - Меган Маркъл спечели делото срещу сестра си

Адвокатът на Саманта твърди, че тя продължава да я унижава
4 апр 2023 22:05, Екип на Tialoto.bg
7
Край на делото - Меган Маркъл спечели делото срещу сестра си
БГНЕС

Херцогинята на Съсекс успешно осигури прекратяването на съдебно дело, инициирано от нейната полусестра Саманта. Роднината на херцогинята я обвини, че разпространява „злонамерени лъжи“ и клевети срещу семейството ѝ по време на високопоставеното интервю, което херцозите на Съсекс дадоха пред Опра Уинфри през пролетта на 2021 г.

 
Съдия от Флорида обаче отхвърли иска, като каза, че всички изявления на Меган се основават единствено на нейното лично мнение и „не може да се докаже, че са неверни“.
 
Окръжният съдия Шарлийн Едуардс Ханиуел пише: „Както всеки разумен слушател ще разбере, ответникът просто изразява мнение за детството си и връзката си с неговите полубратя и сестри. По този начин съдът намира, че твърденията на ответника не подлежат на обективна проверка и не подлежат на емпирични доказателства... Ищцата не може легитимно да опровергае мнението на ответника за собственото си детство“.
 
 
Адвокатът на Саманта Маркъл, Питър Тиктин, по-рано каза пред съда, че всички високопоставени интервюта с Меган са придружени от явни лъжи:
 
„Тя беше хваната. Тя излъга за образованието си, тя излъга за получаването на всички онези стипендии. Баща ѝ плащаше образованието ѝ! И тя също беше хваната в тази лъжа. Как смее дори да унижи сестра си? Защо продължава да унижава баща си? Защо пренебрегва семейството си, което цял живот е правило само добри неща за нея? Тя никога не е имала проблеми с тях“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само не взимайте страна,защото изобщо не знаете за какво става дума!
4
1
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
В случая обаче не е така. Сестрата на парцалесата я съди за лъжите, които избълва по адрес на семейството им - че била едно дете, а те са трима, че израснала сама,а сестра й я е карала до училище, докато е живеела в дома им; че работела от 13 годишна и сама си била платила колежа, а всъщност баща й го е платил (има документи) и т.н.Всъщност Саманта Маркъл иска незначително общетение, целта й е Меган да бъде притисната да говори истината, защото тя винаги говори контролирана от самата нея среда.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роднинските дела показват голяма простотия. В повечето случаи този който е завел дело е злобен и алчен човек и гледа да изкара много пари от наследството.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е вярно. За една част от обвиненията съдията е отсъдил, че са недоказуеми. Но има и други.
1
2
 
13
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Въъъъъййй че урсупия! Завлече конярчето.

Спонсорирани публикации