Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си

Ето какво коментира
19 апр 2023 20:25, Ивета Иванова
26
Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си
Снимка: БГНЕС

 Eмили Ратайковски призна, че планира да замрази яйцеклетките си, тъй като си мисли, че ще бъде самотна майка в края на 30-те си години.

Тя има син Силвестър на 2 г. от бившия си съпруг Себастиан Беър-Макклард.
31-годишната моделка призна, че много от мъжете, с които излиза сега, са "безполезни" и няма как да бъдат включени в нейния живот на майка.
Звездата се страхува, че няма да си намери партньор, с който да отгледа още едно дете.
Тя направи тези признания в чат с фенове, предават от "Female First". Питат я дали е хубаво да се отглежда дете без бащата.
 
"Мислила съм много за това - много от моите приятели си замразиха яйцеклетките, за да си спечелят малко още време, да изградят кариерите, които искат, да срещнат потенциалния партньор, който искат; но също знам, че много хора преминават през инвитро процедури, защото не са могли да забременеят по естествен път. И аз съм на 31 г., и беше наистина лудо - моето последно ходене при гинеколог; тя ми каза: "Добре, след 2-3 години ще говорим за това яйцеклетките ти да бъдат замразени". И това наистина ме шокира - не, че не мисля, че е разумно, просто си казах: "Уау, трябва да мисля за това?". Моята майка е забременяла по естествен път с мен на 38 г., така че това никога не ми е минавало през ума. Мисля, че определено искам да имам още деца - наистина обичам да бъда майка. Не съм сигурна, че ще намеря някого, с когото ще искам да отглеждам дете", коментира Емили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този сайт да не му се плаща дарекламира тази жена? Кой се интеиресува от нея изобщо? Какво е направила, че постоянно ни я навирате в полезрението?
11
1
 
7
 
! Отговори
az преди 1 година
Нямам представа тази коя е, но забелязвам, че все една и съща снимка е качена в статия за нея. Така и не разбрах с какво се занимава туй девойче.
10
1
 
5
 
! Отговори
Навитак преди 1 година
Аз също съм изключително безполезен, Еми, излез и сме няколко пъти, можем да си бъдем взаимно безполезни!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали това Емили си е направило още един, много полезен извод, без който няма да упее да осмисли и може би дори да реши проблемите си - около успешните моделки се тълпят такъв тип мъже, които се стремят да трупат бройки свалени, засукани мадами и не мислят да се женят, или пък си имат семейство и си го пазят, а при моделките ходят с една-единствена цел. Много е важно с какви мъже контактуваш Емили, това може да има съдбоносно значение.
8
0
 
4
 
! Отговори
По трудния начин преди 1 година
е проумяла нещо. На 31 г., за да направи извода, че колкото и да е хубава, успешна и замогнала се, днешните мъже ще тичат след нея, но само с една определена цел. Малко са тези, които искат да създадат семейство и да се лишат от ергенската си свобода. Доста са онези, които са се "излъгали" да сключат брак, но после бързо са съжалили и си връщат свободата чрез развод. Съвременният мачо е измислил израза "детенце-ремаркенце", често го чуваме. Не щат ремаркенца", искат да са вечни тийнейджъри.
7
2
 
10
 
! Отговори
Таратайковски преди 1 година
Ако имаше млзък, щеше да замрази него...Ама няма.
6
3
 
13
 
! Отговори
Не вярвам да има преди 1 година
Друг човек освен нея ,който да се вълнува от това!
5
0
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До светски хроникьор ....... Тротинетката бил психясал в кауша, щото брадясал и нямал бръсначка :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"31-годишната моделка призна, че много от мъжете, с които излиза сега, са "безполезни" и няма как да бъдат включени в нейния живот на майка."===Интересно, колко ли е полезна като майка една жена, която ще запомним единствено с това, че се съблича пред обектива?
3
4
 
9
 
! Отговори
светски хроникьор преди 1 година
Емили Ратайката има ли нещо общо със Емили Тротинетката?
2
1
 
12
 
! Отговори
Ами многото мъже, преди 1 година
с които излиза сега, явно първо са много и второ, са включени в нейния живот на "моделка", не на майка. Безполезни са, защото я възприемат като парче плът и "звезда", какъвто имидж си е изградила пред обществото. Изобщо, "признанията" й показват колко уау е кокошият й ум.
1
3
 
15
 
! Отговори
Моделка мисли преди 1 година
След 25 вече е стар модел, а след 30 вече си е направо ретро.