Хейли Бийбър разказа за най-трудната си година

Моделът с откровена изповед пред феновете
25 апр 2023 19:11, Дарена Найденова
7
Хейли Бийбър разказа за най-трудната си година
БГНЕС

Тепърва навлизаме в първата половина от годината, но Хейли Бийбър вече определи 2023-а като най-трудната и най-тъжната ѝ досега.

26-годишната моделка реши да се изповяда пред своите последователи в социалните мрежи, споделяйки че се чувства крехка и ранима след трудния старт на годината. Тя заяви, че обича да си прави шеги с начина, по който се чувства, защото е по-лесно отколкото да признае, че преминава през много труден период.
 
„Но честно казано, от началото на 2023 година преминах през най-тъжните, най-трудните моменти, които някога съм имала в живота си и умът и емоциите ми са на ръба, така да се каже. И знам колко много хора се чувстват по същия начин, така че исках да ви кажа, че не сте сами“, написа още Хейли.
 
Във втора публикация в историите си в Instagram, моделката допълни, че е добре хората да се подкрепят и да бъдат един до друг. „Нека бъдем плътно до нашите близки, приятели и семейство, както и до непознати. Нека подкрепяме хората. Нека бъдем заедно, когато е трудно. Да бъдем по-добри“, завърши Бийбър.
 

Селена Гомес и Зейн Малик провокираха слухове за любовен роман

Селена Гомес: Изплаквах си очите заради критиките на останалите

Селена Гомес спряла социалните мрежи заради Джъстин Бийбър

Прочувствената публикация идва на фона на продължаващата война между феновете на Хейли и Селена Гомес. Двете дами, които имат романтична история с Джъстин Бийбър, дълго време мълчаха по темата, но през последния месец решиха да се намесят и да помолят хората да бъдат по-добри и да спрат омразата един към друг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Друг преди 1 година
Ок!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на мъж.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката милионерка, която е със златна тоалетна вкъщи... Едва ли някой друг на тоя свят е имал толкова трудна година, колкото е имала Хейлито.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Получи съсирече в мозъка от боци, затова й е тъжно. На 26 години вече с инсулт от безвредните и безопасните. Ама не може да го спомене, понеже ще има ЦЕНЗУР
2
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
И теб ти се иска ама нямаш тоя късмет
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поличава стотици хиляди,само да се усмихва, получава още стотици хиляди, само да каже, че се маже с някакво кремче .... А мъжът и има повече пари, отколкото 1000 души учили и завършили престижни унивесритети, работещи прествини работи заедно...