Оливия Уайлд смята, че Ратайковски я е предала

Вижте какво се твърди
2 май 2023 09:23, Ивета Иванова
29
Оливия Уайлд смята, че Ратайковски я е предала
Снимка: Getty Images

 Оливия Уайлд се е почувствала предадена от близката си приятелка Емили Ратайковски.

Моделката Емили беше забелязана да се целува с Хари Стайлс в края на март в Токио. Певецът е бивш на Оливия - двамата имаха връзка от началото на 2021 г. до ноември 2022 г. Скоро дори Ратайковски коментира целувките с Хари, а това не се понравило на Уайлд.
 
Емили сравни ситуацията със скандала с изневярата на Адам Лавин.
 
През есента на миналата година Instagram моделката Съмнър Стро призна, че с певеца са си разменяли флиртаджийски съобщения и после имали афера. Вокалистът на Maroon 5 е женен за моделката Бехати Принслу от 2014 г.
 
В разгара на скандала Емили Ратайковски сподели, че не е редно 23-годишната Instagram моделка Съмнър да бъде нападана и обиждана.
 
"В случая (на моите снимки с Хари), ситуацията е подобна. Чувствам се зле заради Оливия, тъй като тя трябваше да пострада от тази ситуация няколко пъти", коментира Емили пред испанския "Vogue".
 
Оливия Уайлд останала разочарована от тези коментари и не желае Емили да говори за нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И тая и оная са едни талпи, пирон не влиза у тех.
14
3
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 11 месеца
Една от много малкото стойностни актриси, това, че някой гледа тъпнни като Хаус, едва ли му дава правото да оценява актьорската й кариера, за съжаление остана и Оливия недооценена от масовата публика, просто нейните филми са странни, меко казано. Като започнем от мегаякия "Дилъри на време", където игра майката на Тимбърлейк, минем през много здравия Deadfall с Ерик Бана и завършим с Вавилон на Шазел.. За съжаление, и тя като Еванджелин Лили потъна по разни странични проекти, но си я следя :)
13
0
 
4
 
! Отговори
Абе, на Ратайски ли преди 11 месеца
казват "тротинетката", че не съм в час със събитията?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оливия Уайлд е нещо като нашата Елена Петрова - разчитам на секси излъчване (то пък едно излъчване на четиредесет години) и на минимум игра. Поради тази причина няма много запомнящи се роли освен евентуално -номер 13 в Хаус и малката ѝ роля на моделката Сузи в газ до дупка. през повечето време е модел, режисьор,продуцент, изявява се като инфлуенсър и въобще се изказва по най-различни въпроси дето не са ѝ от компетенцията само и само дето няма големи роли.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво значи "Предала"? Оливия Уайлд скъса с Хари Уайлд, всяка друга има право да излиза с него. Нали не са в детската градина, нито пък той ѝ е крепостен на О.У.Оливия в началото като се появи ми правеше впечатление на бунтарка, обаче много бързо се увълчи и стана част от мейнстрийма. Днес е повече модел и инфлуенсър, тя от дълго време не е имала сериозни роли и това според мен е отчаян опит да привлече внимание.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кифленски драми
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Очаквах че ще разказва как е била изнасилвана от кой ли не на младини ....
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Пич Сърук - Аааа, той затва ли се е яднал. Проблемът му е същият, какъвто и е на Оливията - значт, че никгоа няма да си легне с тях и затова беснее сега.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Сър Пичук - Ти гледа ли филма? Ако не бяха Хари Стайлс и Крис Пайн в него, жените нямаше да отидат да го гледат. Рядкос е случва, да се съглася с критииците, но филмът е помия. А и моля те - това, че един западен филм не ми харесва, не значи, че гледам руски филми.
6
6
 
3
 
! Отговори
Сър Пичук преди 11 месеца
Гледай Масква не верва на сълзи и не се занимавай с други филми. За вас касетите в един филм, ако няма кон и влак не е филм
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой имаше ли нещастието, да гледа последният ѝ филм. Тада ви го обясна накратко - ВЪв филма, група "подтиснати жени" живят в "компютърна симулация", в която мъжете им ги държат на сила, докато има някакъв зъл професор, които ги учи, да се отнасят със съпругите си, каот ***. Накрая се оказва, че те просто си лежали с един VR headset на леглото (как ли са ходили до таолетна...) и просто трбявало, да убият мъжете ... ЕВАЛА И СЕКСИСТКА ПОМИЯ!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая беше "секси" за около 2-3 сезона при Доктрор Хаус (където на 22 игра лекар стажант, дето трябваше да е по към 30, ама айде карай), после видя, че нито се подмладява, нито е мега хит и започна да се прави на важна. По-едно време уж беше бисексуална икона.
3
0
 
11
 
! Отговори
коко брайс преди 11 месеца
Е КАК МОЖЕ ДА Я ПРЕДАДЕ....ТАКА СЕ ПРИТЕСНИХ ОТ ВАЖНАТА НОВИНА НЕ НЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.....
2
2
 
4
 
! Отговори
Пич Сърук преди 11 месеца
До Сър Пичук: да слага хаилурона и бързо под ножа! Три пръста устни и плондери като баскетболни топки, та да заприлича на нещо тоя скелет! Бургаското барби е далеч по-красиво!
1
10
 
9
 
! Отговори
Сър Пичук преди 11 месеца
Една от най-красивите актриси. Заедно с Еванджелин Лили са природна красота.