Дъщерята на Гуинет Полтроу навърши 19 г., двете много си приличат

Ето как актрисата я поздрави
Обновена: 17 май 2023 22:42 | 17 май 2023 22:30, Ивета Иванова
12
Дъщерята на Гуинет Полтроу навърши 19 г., двете много си приличат
Снимка: БГНЕС

Гуинет Полтроу разчувства феновете чрез публикация в Instagram.

Дъщерята на актрисата и Крис Мартин, Епъл, навърши 19 години на 14-и май. За повода Гуинет постна сладки снимки в социалната мрежа.
 
На първата от тях Епъл позира сама и много хора изтъкват колко прилича на майка си. На втората дамите са заедно, като Полтроу е с очила с диоптер и сив пуловер, а Епъл се усмихва чаровно.
Третата снимка е стара - на нея Епъл е още момиченце.
 
"Честит рожден ден, мое ангелче. Благодаря ти, че тази година сподели рождения си ден с Деня на майката, подходящо сливане, двоен празник на теб и това, което ми даде - подаръкът да бъда твоя майка. Обичам те толкова дълбоко и изцяло, че не може да се опише с думи. Да те видя като 19-годишна жена, изпълва сърцето ми с почти непоносима любов, гордост и смисъл! Не мога да го понеса! Благодаря ти, че ми направи брънч, аз ще ти направя вечеря! Обичам те толкова много, винаги и завинаги, мама", написа Гуинет към публикацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Позната техника.Правят я изкуствено известна за да може да прави пари от нищо и разбира се да киха на който трябва или да слушка.А колко хора ще живеят от нейните измишльотини е едно на ръка.Даже и политик може да я направят.
7
0
 
0
 
! Отговори
Барни Ръбъл преди 11 месеца
Май *** алтъни,както казваше баба.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наистина си приличат - дълги, кокалести у грозновсти. А и руси.
5
5
 
2
 
! Отговори
\ преди 11 месеца
Колко и е пенцията
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много важно , мене ме БХ за тех
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Признавам си, че съм гледал филми с тая, ама не мога да се сетя за нито един. Ако някой може да назове нейн филм без да пита Гугъл нека да сподели тук. Поредната бездарна чифуткка дето решила да става актриса и еврейскккото лоби в Холивуд решило да изпълни мечтата на родата си. Все пак тяхно момиче е - какво като не става нищо от нея.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво хубаво виждат в тая кобила самонаправила се известна с извратеността и алчността си?Да ама пресата непрекъснато ни я натрапва. За да си променим критериите за ценности.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тя Гуинет наскоро беше в съда и бая се изненада че там не и вървят известностите и номерата. А дъщеря и я сърби катерицата и беше поръчала на майка си да направи повече от яйцата вибратори с каквото се занимава.

Спонсорирани публикации