Арнолд Шварценегер съсипал жена си, признавайки за извънбрачното си дете

Той си спомни за момента, когато съобщава новината на Мария Шрайвър
20 юни 2023 22:39, Дарена Найденова
26
Арнолд Шварценегер съсипал жена си, признавайки за извънбрачното си дете
Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер си спомня за един от моментите, оказали се повратни в брака му.

В новата поредица Arnold, която може да се гледа в Netflix, 75-годишният актьор говори за холивудската си кариера, времето му като губернатор на Калифорния, както и за скандалите в личния му живот, станали достояние на целия свят. Арни дълго време успява да се задържи като един от най-уважаваните актьори, давайки пример със сплотеното си семейство, но този му имидж е разбит на пух и прах, когато става ясно, че той години наред е имал извънбрачна връзка с домашната прислужница, която му ражда и дете.
 
Новината шокира света и почитателите на Шварценегер, а подобни емоции завладяват и цялото му семейство. В един от епизодите Арни си спомня за момента, в който се изправя пред близките си хора, включително съпругата си Мария Шрайвър, за да им потвърди слуховете за аферата и извънбрачния си син. Той признава, че дълго време е имал връзка с домашната помощница Милдред Баена и е станал баща на син Джоузеф, който в момента е на 25 години.
 
Шварценегер разказва, че с Мария са ходили на брачен консултант веднъж седмично, за да споделят за проблемите във връзката си с надеждата да ги изгладят и да продължат напред. Един ден обаче терапевтът е поставил темата за извънбрачния син на актьора, казвайки че Шрайвър би искала да знае дали слуховете са верни. Арни си спомня, че в този момент сърцето му сякаш е било спряло, но е решил да каже истината.
 

Мария Шрайвър: Влязох в манастир след развода с Арнолд

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

Арнолд Шварценегер – ерген и с още едно внуче за 2022 г.

„Да, Мария, Джоузеф е мой син. Тя беше съсипана от тази новина. Имах афера през 1996 година. В началото наистина не знаех за детето. Постепенно обаче ми стана ясно, че Джоузеф е мой син и беше време истината да излезе наяве. Как може да прикриеш подобно нещо?“, казва бившият губернатор на Калифорния.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
тръгва от долу преди 10 месеца
Шварценегер има около половин милиард долара,и си ги е спечелил сам с много труд!Страшен пичага е!Да е жив и здрав!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чичо Шварци е термостатор.
15
2
 
7
 
! Отговори
партайгеносе преди 10 месеца
До Анонимен 5 Чудиш се защото не четеш!Бат Арни е дал безброй интервюта,и винаги казва да тренират без химии и металургии!Така резултатите се получават по-бавно,но са трайни!Между другото,сина от прислужницата единствен върви по пътя на баща си!Другите му деца са все много специални като майка си!Когато жена му казва,че е просто момче,той и отговаря,че всичко е постигнал сам,за разлика от сложните дето чакат на наследство!И купува джип на сина си!
14
9
 
4
 
! Отговори
Нравите тук и там преди 10 месеца
Мъжете не могат да си държат дюкяна закопчан. Дори когато остарее и виаграта вече не му помага, пак се опитва да се прави на топ-осеменител, макар и само на думи. За да изглежда герой. Ако обаче на жената по някакви причини не й е достатъчен само съпругът й, тогава тя е грешница. Но носи вкъщи заплата, по-голяма от неговата, върти домакинството и му ражда деца.Така е у нас. Другаде, напр. във Франция мисленето по този въпрос е по-различно, дори когато мадам не работи, а е на издръжка на мъжа си.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След като е толкова известен, но има само едно извънбрачно дете, жена му трябва да оцени това. Бил й е до голяма степен верен. При това е избрал обект за паралелна връзка, който е в дома му и няма да тръгнат слухове, че са ги видели тук и там.
12
11
 
6
 
! Отговори
Стив Рийвс преди 10 месеца
Тоя толУууп съсипа и стотици хиляди младежи набухани с химия повечето от които са мъртви или импотентни 30 - 40 годишна възраст .!.
11
4
 
9
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 10 месеца
Идва един момент в който жените се съсредоточават само върху децата и мъжете остават на заден план а на него едва ли му е липсвало женско внимание от други жени...
10
1
 
14
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Човек не трябва да лъже! И не може да живее без да обича.
9
5
 
21
 
! Отговори
#MeToo преди 10 месеца
Бойко да взима пример от бат Арни и да признава за детето от къщата в Испания, докато не са го осъдили за ....... издръжка.
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Арнолд Шварценегер е велик!
7
4
 
12
 
! Отговори
Педо Беър преди 10 месеца
Трудно му е било на бате Арни на върха на славата си, когато всички малки фенки са си предлагали розовите сливки да им устои
6
2
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 10 месеца
Усещам, че си от същия вид като бате Арни, такъв качествен. А колкото до много богатия ирландски клан Кенеди..., не знам дали са богати , ама почтеността и верността не са им много силна черта. Че и въпросната му съпруга, много влюбена в някакво австрийче , нали?
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се с тия химии и анаболи как Шварценегер успя да стигне до 75 години. Явно наистина е терминатор
4
1
 
9
 
! Отговори
Ще преди 10 месеца
И мине
3
6
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 10 месеца
Мария трябва да е потрошила няколко Tefal-а в главата на черния нигер...
2
6
 
11
 
! Отговори
Влади преди 10 месеца
Добре де, този тогава е в образа на супермен. В един момент камериерката Лурдес-Мария (или как там се казва) му се слага и той я запложда. Удобен повод за жена му , която го обича заради славата и парите му, да му вземе половината състояние. Мъжка слабост, женска хитрост!
1
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изключително успешен, но арогантен и крайно егоистичен човек. В някои аспекти е пример за подражание, но в други - в никакъв случай.