Марго Роби показа къщата на Барби

Актрисата ни развежда из перфектния дом в розово
22 юни 2023 21:15, Дарена Найденова
7
Марго Роби показа къщата на Барби
Getty

Мечтаната кукленска къща, за която всяко едно малко момиченце си е мечтало, отвори врати за феновете!

Марго Роби участва в ново видео за списание Architectural Digest, в което развежда зрителите из всяко едно кътче на дома на емблематичната кукла само няколко дни преди официалната премиера на филма „Барби“. Актрисата влиза в главната роля, а към нея се присъединява Райън Гослинг в ролята на Кен.
 
32-годишната Роби показва превъзходната къща на мечтите, която включва басейн, кухня в ярък розов цвят и красиви гледки към съседите на Барби. Разбира се, домът се намира на снимачната площадка в Лос Анджелис, където е заснет целия филм, но това не ни попречи да си помечтаем, че един ден може да живеем там. Роби пък беше облечена като своя персонаж, носейки светлорозово и синьо карирано яке, минипола с висока талия и шапка.
 
Кухнята на Барби е подходящо оборудвана с розов хладилник и кръгла розова маса, където може да се хапват вкусни закуски с любимия Кен. Във видеото Марго се шегува, че масата не е много практична, но Барби няма нужда от практичност, а от елегантност и стил. Причудливата, изцяло розова спалня на куклата, разполага с гигантска табла на леглото във формата на мида, покривало с преплитащи се пайети и розови пухени възглавници.
 
Режисьорката и сценарист на „Барби“, Грета Гъруиг, казва пред AD, че са провеждали специални срещи за розовия цвят, където се обсъждали различните нюанси, наситености и точно къде да бъдат поставени те. Тя разкрива, че всеки е давал идеи колко ярък да бъде цветът и как да си взаимодейства с останалите декори на филма.
 
 

Играчки срещу стигмата – „Барби“ пусна първата си кукла със синдром на Даун

Дълги крака и руса коса – Марго Роби и първите кадри от „Барби“

Вдъхновяващо: Кукла Барби от рециклирана пластмаса в чест на д-р Джейн Гудол

От своя страна, Роби обяснява, че любимото ѝ нещо на снимачната площадка е розовата пързалка, която се спуска от спалнята на Барби до басейна, който обаче е без вода. Друг акцент е гардеробът на куклата, който е проектиран като точно копие на пластмасовата кутия, в която идва емблематичната играчка. В него, разбира се, се помещават всички известни тоалети, които сме виждали по магазините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Жрицо Хазарта преди 10 месеца
Tя и друго си е показвало многократно! Не е интересна!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще има ли ексклузивни снимки на розовото й дупенце във филма?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
32-годишна Барби и 45-годишен Кен!.. Да бяха взели Байдън и Макронката направо..
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Марго-то какво и мисля.. чак срам ме хваща.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Днес мислех да взема нещо за изненада на жената за рожденния и ден.Взех и едни розови панталони и понеже ми харесаха много си взех един чифт розови панталони и замен.Актрисата играеща барби си е перфектна. Ще се гледа филма.