Кралица Летисия впечатлява с изваяни ръце

Каква е нейната тайна?
Обновена: 3 юли 2023 09:10 | 2 юли 2023 22:57, Теодора Драгоева
12
Кралица Летисия впечатлява с изваяни ръце
БГНЕС

иналата седмица Летисия за пореден път показа отново своите тонизирани ръце на свое официално посещение в Мадрид. Ако се чудите как кралицата на Испания се е сдобила с толкова приказно изваяни ръце, то тайната й се крие не само в нейния хранителен режим (без кафе, пица, замразена храна и алкохол), но и в това, че 50-годишната испанка прави упражнения всеки ден, включително йога и кардио. 

 
За своите ястия съпругата на крал Фелипе VI смесва средиземноморските храни с диетата на Периконе. Известно е, че кралицата следва стриктна диета и рутинни упражнения, които включват кардио тренировки и специализирана йога на Айенгар.
 
Това е форма на класическата хата йога. Известна е още с използването на помощни средства като блокчета, колани, чували, възглавници, въжета и др. Те подпомагат за по-лесното и коректно изпълнение на асаните и свеждат до минимум риска от травми. Тези помощни средства правят Айенгар йогата достъпна за всички възрастови групи.
 
Известно е, че след като стане в 7 сутринта, Летисия започва деня си със своя специален вид йога, който набляга на прецизността и на пози, задържани по-дълго от обичайното, с подравняване на тялото, като така се помага за изграждането на сила и тонизиране на всички мускули.
 
Испанската кралица, която е майката на две дъщери, често демонстрира своя класически шик, а кралските наблюдатели отдавна са забелязали, че тя си избира тоалети, които акцентират върху завидно стегнатата й фигура и особено на нейните ръце, прасци и глезени.
 
Тази форма на йога, която Летисия практикува, не само се смята за полезна за тези, които искат да отслабнат, но също така предлага набор от ползи за нервната система, имунната система и качеството на съня.
 
Баю Прихандито, сертифициран учител по йога, казва пред MailOnline, че въпреки че техниката на Айенгар може да не е най-популярният избор за практикуващите йога, тя има много предимства. „Физически подобрява гъвкавостта, баланса и цялостната сила на тялото“, казва специалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
мив преди 4 месеца
възлести, груби, изсушени
11
0
 
4
 
! Отговори
Материалът стимулира преди 9 месеца
дамите да спортуват, в това няма нищо лошо. Но аз си спомних нещо друго. Преди време прочетох публикация, според която най-добре извайва тялото земеделският труд, защото натоварва всички мускули. Стига човек да не го практикува прекомерно, до изнемога, именно чрез земеделски труд ще оформи идеална фигура. Затова всяка дама, кандидатка да е красавица, да наеме по половин декар земя и да отглежда зеленчукова градинка. Хем полезно за фигурата, хем практично - пресни зеленчуци собствено производство
10
0
 
8
 
! Отговори
Мефистофел преди 9 месеца
Кралица Летисия е известна най - вече с това което прави, а то е нищо да не прави ЕСТЕСТВЕНО.!.
9
0
 
7
 
! Отговори
Шегобиец преди 9 месеца
Че с какво друго да впечатли? Какво прави по цял ден тая в безсмисления си живот? Естествено, че ще се занимава с йога и с кардио! Как иначе ще й минават дните?
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мускулестите женски тела е спорно доколко са по-привлекателни. Почват да приличат на мъжки някои части. Статията е просто баластра.
7
1
 
3
 
! Отговори
Добре преди 9 месеца
Че тая *** Салма си има и писледователи
6
0
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 9 месеца
Като намали водата ще стане културистка.
5
1
 
6
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Има излъчване.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стига хвалихте тези кралици! Изваяни ръце и фигури, модни икони и какво ли не още, те друга работа нямат освен да се грижат за себе си.
3
2
 
29
 
! Отговори
Даскала преди 9 месеца
Съвсем сте изтъпели в този сайт от грандоманщина! Най- хубавите ръце са работещите ,а не на търтеите в обществото!
2
8
 
7
 
! Отговори
Шойгу преди 9 месеца
*** ин впечатлява с изваян гАз, така че тази тьотка ни мой ме впечатли
1
2
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 9 месеца
Ако е эа ръце, си ползвам мойте.