Наоми Кембъл разказа за промяната преди второто дете

Моделът е горда майка на момченце
3
Наоми Кембъл разказа за промяната преди второто дете
БГНЕС

Раждането в напреднала възраст винаги е рисковано, така че тялото трябва добре да се подготви за този период. Това направила и Наоми Кембъл, преди да се сдобие с второ дете на 53 години.

Въпреки твърденията, че децата на моделката са от сурогатна майка, тя до днес е категорична, че сама ги е родила и не е използвала услугите на друга жена. Феновете обаче не вярват, тъй като Кембъл не направи съобщение за нито една от бременностите си преди раждането, нито пък публикува снимки с наедряло коремче. Сега тя отново се опитва да убеди всички в своите думи, като споделя как е променила тялото си преди второто раждане.
 
„През последните години тя наистина се трансформира. Промени изцяло себе си, спря да пие и се фокусира върху здравето“, казва близък до моделката. Той допълва, че Кембъл е родила толкова късно, защото преди това не си се е представяла като майка. Постепенно обаче е започнала да вижда деца в бъдещето си и е начертала път към целта.
 
Източникът споделя, че в момента звездата има достатъчно любов и време, с които да обсипе двете си деца. „Ако се замислите, тя е направила всичко, което е искала, по своите правила. Това включва и майчинството“, казва още вътрешният човек.
 
Преди седмица Наоми изненада феновете си, разкривайки че е станала майка за втори път. Новината беше споделена в социалните мрежи, където моделката публикува снимка, на която държи бебе в ръцете си, а 2-годишната ѝ дъщеря държи ръчичката му. Детето е момченце, но името му не се съобщава, нито се показва лицето му. До този момент светът все още не се е запознал и с дъщерята на Наоми.
 

Наоми Кембъл сподели нови снимки с дъщеря си

Наоми Кембъл разкри ново постижение на дъщеря си

Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път на корицата на Vogue!

„Скъпи мой, знай, че си ценен повече, отколкото можеш да си представиш, и си заобиколен от любов още от първия момент на пристигането ти. Ти си истински дар от Бога“, написа гордата майка. За да затвори устата на критиците още преди да са започнали с коментарите, моделката допълни, че никога не е късно да родиш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Родила е двете си деца ама друг път.Ако беше наистина бременна щеше като Риана и Бионсе да показва голи бременни кореми.Бионсе вече излъга за първата ''бременност'' като носеше възглавничка, но с близнаците се скъса да позира по пораснал корем защото сама ги износи и роди.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Освен другото явно е заченала непорочно - за баща нищо не се споменава.
1
2
 
5
 
! Отговори
Дете на 90те преди 9 месеца
Генгбенг хоумиии, иц кютест хоу Найоми !Синди Крауфорд и Найооууммиито си бяха мечта за всички лапета в ония години.Плакати,снимки от вестници ... а сега кво? Порнтюб и всички детски мечти на кино ?!

Спонсорирани публикации