Адел се оплака от държанието на фенове по концерти

Певцата визира тези, хвърлящи предмети по изпълнители
14
Адел се оплака от държанието на фенове по концерти
БГНЕС

Адел има какво да каже по отношение на феновете, хвърлящи предмети по музикалните артисти по време на концерти, и не се страхува от последиците.

Въпреки че до този момент не е пряко засегната от ситуацията, част от колегите на британката бяха замеряни с различни вещи през последните няколко седмици. Ава Макс, Келси Балерини и Бебе Рекса бяха сериозно ранени по време на изпълненията си в различни части на света. Първата беше шамаросана по средата на изпълнение, втората бе ударена в окото с гривна, а Рекса излезе с посинено око от сцената, след като мъж хвърли по нея мобилния си телефон.
 
По време на едно от изпълненията си в Лас Вегас миналия уикенд, Адел спря за малко шоуто, за да сподели мнението си по тези, меко казано, странни ситуации. Видеото с ядосаната певица бе споделено в социалните мрежи от присъстващ фен, като събра хиляди харесвания и одобрителни коментари. По думите на потребителите, Адел е в пълното си право да изразява яростта си и да не спестява нищо на агресивната публика.
 
„Забелязахте ли как наскоро много хора забравиха да показват възпитание? Започнаха да хвърлят неща на сцената. Видяхте ли това? Предизвиквам ви да направите и това с мен. Наистина. Ще ви убия“, каза тя под бурните аплодисменти на присъстващите.
 

Травис Скот е издирван от полицията заради нападение

Опит за нападение над Джъстин Тимбърлейк

Бенедикт Къмбърбач спаси човек от нападение

Носителката на „Грами“ след това извади огромно изкуствено оръдие, с което изстрелва тениски към публиката. Виждайки иронията в момента, тя не пропусна да се пошегува. „Спрете да хвърляте неща по артистите, но може да изстрелвате неща по хората. Напълно различно е. Трябва да се върна зад сцената и да върна пистолета си за тениски“, каза Адел с усмивка на лице.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Може и да е имало защо да ги замерят, плащаш сериозна сума за нещо качествено, а то яко плейбек и пошлост обидна дори за на чичо Митко държанките
9
0
 
7
 
! Отговори
естраден изпълнител преди 9 месеца
Има правило: Певците трябва постоянно да се движат на сцената за да не ги оцелят летящи към тях неща!!!
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То това нейно изказване си е направо призив "замеряйте ме моля", глупава жена!
7
3
 
13
 
! Отговори
Мин Дилов преди 9 месеца
Веско Маринов е по известен от тая Миндел
6
1
 
10
 
! Отговори
Мин Дилов преди 9 месеца
АДЕЛ хвани ме за моя дебел
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами да спре с концертите. Ще я пускат по радиото.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кои са пък тия , които ходят на концерти на Аделето. Тука е загадката.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не одобрявам по никакъв начин поведението на тези ***, но това не означава, че трябва да се укоряват всички дошли и платили сериозни суми само дчза да ги гледат на живо. Ако толкова много ги е страх, да си правят записите в студиото и да не се показват извън именията си, щот такива фенове може да срещнат и на плажа, и в магазина, и в мола.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не трябва да пускат зрители с предмети които може да се хвърлят. И който хвърли нещо трябва да го хващат.
1
3
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Ама това е много възмутително.... Организаторите на концертите да раздават усмирителни жилетки на всички дошли на концерта и да връзват ръкавите здраво на гърба за да няма повече такива "хвърляния на предмети" и други безредици . Добра идея ще е и на всеки зрител да му бъде поставен метална гривна на врата която със синджир да бъде закрепяна на отреденото му място ... че да не щъката насам натам и да притесняват изпълнителите ... Мерки да се вземат ВЕДНАГА .