Мадона след влизането в болница: Усетих вашата любов

Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога, заяви тя
11 юли 2023 18:47, Нели Христова
7
Мадона след влизането в болница: Усетих вашата любов
Снимка: БГНЕС

Мадона обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и че е в процес на възстановяване след престоя си в интензивно отделение, предадоха осведомителните агенции.

Американската суперзвезда, която е на 64 години, променя и дати от турнето си.

"Благодаря за положителната енергия, молитвите и пожеланията за излекуване и кураж. Усетих вашата любов. В процес на възстановяване съм и изключително благодаря за всички благословии в живота ми", написа Мадона в профила си в Инстаграм.

Тя споделя също, че след като се събудила в болницата, първо помислила за децата си.

"Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне… Не исках да разочаровам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, за да направят шоуто. Мразя да разочаровам когото и да било", написа още Мадона.

Певицата обаче изтъква, че в момента вниманието й е насочено към здравословното й състояние и възстановяването.

"Уверявам ви, че ще се върна при вас веднага, когато мога", се казва в публикацията й в Инстаграм.

Мадона информира феновете си, че ще бъдат променени датите от турнето й в Северна Америка, като концертите й ще започнат в Европа през октомври, предаде БТА.

Според предварителните планове изпълнителката трябваше да започне турнето си "Madonna: The Celebration Tour" от Канада на 15 юли. Миналия месец обаче мениджърът й Гай Осиери съобщи, че певицата страда от "сериозна бактериална инфекция", заради което е била настанена в интензивно отделение за няколко дни.

Планираното турнето ще бъде първото след "Madame X", което приключи през 2020 г., припомня ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Мадонатурнеконцерти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
До 3: преди 9 месеца
Какво сложно виждаш в т.н. "изкуство" на т.н. "Мадона"? Това си е най-чиста форма масова култура, предназначена точно за повърхностни хора като теб. Ако искаш може да дискутираме задълбочено като започнем от вокалните възможности на т.н. Мадона, преминем към посланията и съдържанието на текстовете, сценично поведение, а също и политическата ориентация на тази жена.
3
2
 
1
 
! Отговори
и те така преди 9 месеца
тая стана известна след като почна да се показва в скандални снимки , да се разсъблича на сцена и да обявява че харесвала и жени . като певица в няма никаква . Тина Търнър стана известна с песните си ! разликата е огромна !
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви повърхностни хора, написалите по-долните коментари...Независимо от кое поколение си, хитовете на Мадона винаги ще звучат вдъхновяващо.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-голямата далавера за нейните наследници, ще бъде когато тази сатaнистка пykне. Ще има ръст на продажбите на нейните албуми, едва ли някой се хаби да купува нещо сега, а също ще пуснат някакви "неиздавани" песни, ще бъдат изпети от изкуствен интелект и ето ти парички.

Спонсорирани публикации