Евгени Минчев отнесе глоба от 350 лв. заради обидата срещу полицаи

Светският гуру е нарекъл полицейски патрул "боклуци" и им показал среден пръст
Обновена: 13 юли 2023 18:36 | 13 юли 2023 18:20, Йоана Цонева
42
Евгени Минчев отнесе глоба от 350 лв. заради обидата срещу полицаи
Снимка: БГНЕС

Светският гуру Евгени Минчев беше глобен 350 лева за дребното хулиганство. Според съда безспорно е установено, че в нощта срещу неделя ПР експертът е наричал полицейски патрул боклуци, псувал ги е на английски, показал им е среден пръст и е ритнал автомобила, съобщи "24 часа".

Самият той отказа коментар след заседанието с извинението, че "гони самолет за Великобритания". По-рано по време на заседанието Евгени Минчев каза, че той е жертвата, има отоци по главата и слабините.

Още по темата
"Всеки ден хора като мен са жертва. Аз нямам кола, нямам охрана", заяви Минчев. Случката, за която се изправи пред съда, е от събота вечерта, когато Евгени Минчев и негов приятел били на коктейл в бившия хотел "Шератон". След това се отправили към дома на Минчев, но на ул. "Аксаков" близо до някогашното заведение "Кристал" били нападнати от младежи.

Те го ритали и го блъскали, той бил с окървавено лице. Бил повикан полицейски патрул и спешна помощ. Когато пристигнали, Минчев се прикрепял за пътен знак, но и силно миришел на алкохол. Минчев отказал да се легитимира. Приятелят му Цветан Христов обясни, че не са пили повече от чаша или две шампанско.

Светският гуру изпратил извинително писмо до шефа на 1-во районно за "недоразумението". Решението на съда не е окончателно и може да се обжалва пред Софийския градски съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Кокорчо преди 9 месеца
Какво търси този *** и *** в Англия без да работи, освен ако не се препитава като "го перкат" в някое ...гей-общество !
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече глобяват за казване на истината?!?
29
0
 
8
 
! Отговори
Джендю преди 9 месеца
Къф Гуру, бе ейййй..Обикновен пиди..Рас..т , си е това! Лапащ ***, и чукън до припадък у рикталъ....Нещо кът мен....
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи пребиват те и първата работа на ченгетата е да кажат дай лична карта вместо да питат как си.
27
7
 
1
 
! Отговори
Минчев е голяма преди 9 месеца
Само че работническата маса няма как да му даде оценка едно ,че е некомпетентна едно ,че за нея той е ненужен и неразбираем ! Може да е бил ватман, но явно има ум които работи и е научл неща от копто най-големите парали имат нужда и са готови да му платят много за съвети свързани със етикета и водене на програмата на разни събития по време на техни лични празници и прочие . За някои може да е клоун само че това не са хора на неговото ниво ,знае неща който новобогаташите ценят и търсят .
26
1
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 9 месеца
Глобата на недоразумението е била разделена на четири и заплатена от дукесата на Етрополе, виконта на Сусурлево, барона на Татар-Пазарджик и маркграфа на Тутракан...
25
2
 
2
 
! Отговори
Безимен. преди 9 месеца
Опа ами сега кой лъже? Оригиналната статия не беше ли че на излизане от летището се е спречкал със младежите?? И те избягали! А него го заловили ! А сега де кой лъже?
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Казал му е, че мръсен п.дерст и онзи го е глобил, щото е обидни да се обижда на п.рас
23
1
 
4
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
МИНЧЕН,БЕЛОСЛАВА И КОЛКО ОЩЕ РАЗПАСАЛИ СЕ ,,КУЛТОРОВЕДИ'' ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ .КОЙ Е ТОЯ ,ТЯ...ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ,ТАМ СЕГА ПОЮВАМЕ ДА СЕ ВЪРТИМЕ....
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Търси стръвно някакво внимание по всякакав начин от известно време. Никой няма да те помни бе не се напъвай.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кво е "светски гуру" ?
20
1
 
3
 
! Отговори
Белла преди 9 месеца
Светският гуру ?!😀 Не може едно поср@@ств***но п***рв***ню 3@@ разр***ден @ тман да бъде сочен за ВИП персона.Наказанието му е повече от нищожно-трябваше да бъде осъден условно от 3 до 6м и парично обезщетение 20 000лв.Отделно при следващото подобно нарушение глобата да му трябва двойна и присъдата да бъде актуална т.е.да лежи в затвора.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БАТЕ УМОЧКО ПРЕВЪРНА ПОЛИЦИЯТА В СЕКТА ИНТРИГАНТИ
18
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Отчитане на дейност от полицията.Глобили го с 350лв.Тази сума едва ли е проблем за Евгени Минчев.Родните полицаи се развиват-знаят английски и разбират като ги псуват.
17
6
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 месеца
Какъв хулиган само ехее, ходи в Шератон, пие шампанско с чужденци моля ти се... и веднага групата на доброволния отряд е отишла да го съветва а след това народната милиция го е обвинила в престъпления каквито се сети... точно като при комунистическия режим. ЩЕ МИ ПИЕ ШАМПАНСКО В ШЕРАТОН ТОЙ, А ЗА НАС ЧЕСТНИТЕ РОДОЛЮБИВИ МИЦИОНЕРИ САМО ШЛЬОКАВИЦА АМА ХА
16
1
 
12
 
! Отговори
Утре пак преди 9 месеца
Следващият път пак ще ги обиди. Щом струва 300 лв една псувня. В Турция, ако напсуваш полицай, ще те смачкат от бой. Трябва да си много здрав да прескочиш трапа. И такива ще се замислят.
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До АнонименЯ КАЖИ КАКВИ НЕЩА ПРАВЯТ ДЕТО ВИЕ ЧЕНГЕТАТА НЕ ГИ ПРАВИТЕ?
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хора, били преки свидетели ми разказват тоя и обкръжението му какви неща правят. Ядене на насекими за дълглетие, оргии, гуляи. Това ли е похвалното на този.Той ли е за пример...
13
1
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Другият път му кажете, че не го знаете кой е той и е никой. Ще го стигнете, обещавам ви.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само глоба ли отнесе....