Код розово - жената на Меси показа стил в Маями

За представянето на мъжа си тя заложи на дреха тип Barbiecore
19 юли 2023 19:38, Иванка Гъркова
7
Код розово - жената на Меси показа стил в Маями
Getty

Лионел Меси бе представен официално като играч на „Интер Маями“. И докато някои анализатори говорят за това какво ще постигне за отбора на Дейвид Бекъм, други не спират да коментират визията на неговата съпруга. В неделя тя привлече вниманието на фотографите, появявайки се като истинска Барби.

Антонела и синовете на Меси – Тиаго, Матео и Чиро, се присъединиха към него на стадиона, за да го аплодират заедно с останалата публика, дошла за неговото ново начало. И коментарите в социалните мрежи за нейната визия в стил Barbiecore не закъсняха.
 
Усмихвайки се край Виктория Бекъм, известната инфлуенсърка и модел впечатли с перфектната си фигура, облечена с розов панталон, съчетан с бял корсет.
 
Яркорозовите панталони с висока талия, като тези на жената до Меси, са хит за лято 2023. Независимо дали са с широки крачоли или тип цигара, плътно прилепнали по тялото. От друга страна по-късият топ, приличащ на корсет, е идеалното допълнение.
 
Феновете нарекоха Антонела най-красивата жена
 
След появата на красавицата на терена, футболните запалянковци, сред които и много жени, не пропуснаха да отбележат във Facebook и Instagram колко добре изглежда. Някои пък посочиха, че тя винаги е подкрепяла мъжа си – още от ученическите години, до пристигането му в „Интер Маями“.
 

Лео Меси отвори нов хотел в Андора

Дамски чанти – жената на Меси с уникален модел на Dolce & Gabbana

Розово – как да го включите в грима си?

„Мисля, че Антонела Рокуцо е най-красивата жена на тази планета!!!“, „С цялото ми уважение – каква жена е тази Антонела…“, „Колко е красива Рокуцо. Какво ли не бих дал за една целувка с нея“, пишат фенове за ослепителната жена на Лионел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
Е то факта че меси отиде в Маями беше ясно че са отишли да си поживеят там хората.. Пък и ако трябва да сме честни Меси от 4-5 години вече не играе футбол "играеха славата,името му,а да и медиите" но не и той,две години в ПСЖ беше на разходка, преди това 2 години и в барса беше на екскурзия, в което няма лошо, смешното беше че в този период през който той вече беше едвам забележим по стадионите,това не попречи на ФИФА да му купи още някоя награди,вместо да ги даде на някои който ги заслужаваше.!
3
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимна преди 9 месеца
Жената е на светлини години пред теб,във всяко отношение
2
0
 
3
 
! Отговори
Неминон преди 9 месеца
До Анонимна: същото важи за кой да е модел по фешън тв. Разликата е само в мащаба на промотирането.
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 9 месеца
Изисква се богато въображение, за да се нарече "стил", нейното облекло или липса на интелект.