Рене Зелуегър стяга сватба с британския водещ Ант Анстед

Бъдещият съпруг на 54-годишната актриса е с 10 години по-млад
21 юли 2023 14:29, Теодора Драгоева
7
Рене Зелуегър стяга сватба с британския водещ Ант Анстед
Снимка: Getty

Според най-новите информации, тиражирани от британския вестник The Sun, Рене Зелуегър и Ант Анстед са сгодени!

54-годишната носителка на „Оскар“ е споделила пред свои приятели, че вече е започнала да организира сватбата си с 44-годишния британски телевизионен водещ.

Според статията в изданието, звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е разкрила пред близките си, че с Ант са направили „скромен годеж“, а и плановете им за сватбеното тържество също са то да е в интимен кръг.

„Рене и Ант пазят плановете си в тайна, но истината е, че не планират голямо събитие, нито пък публичност“, казва приближен на двойката пред вестника. „Тя е споделила пред приятелите си, че сватбата ще бъде в много тесен кръг. Връзката ѝ с Ант е супер силна, те са лудо влюбени един в друг и нямат търпение да се обвържат законно.“

Британецът Ант и Рене се запознаха преди малко повече от две години, по време на снимките на неговото шоу Celebrity IOU: Joyride. Рене участваше в епизод от юни 2021 г. в чест на нейната приятелка и любима бивша пиарка Нанси Райдър. Епизодът беше съсредоточен около обновяването на превозни средства за медицинските сестри, които са се грижили за Райдър, докато тя е водила 6-годишна битка с болестта амиотрофична латерална склероза.

Цялата статия можте да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: рене зелуегър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Неминон преди 9 месеца
До Анонимен: съгласен - не е лошичка бабетката. Но преди да се осакати с интервенции беше по-добре.
4
1
 
5
 
! Отговори
Вин преди 9 месеца
Ант е бивш полицай и много компетентен автомонтьор и техничар.Покрай шоуто на Марк Брюър се завъртя в щатите и явно му хареса.По време на самостоятелното му шоу "Мечтаната кола" са показвали и бившата му приятелка от Англия с която имат деца.
3
0
 
6
 
! Отговори
Ант... преди 9 месеца
...участва в шоуто "Да продадеш колата си" с Майк Брюър. Там замести друга голяма звезда Ед Чайна, когато предаването замина в Калифорния.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ант е доста популярен, но за него не се пише по медиите.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е лошичка въобще даже.