Тото кенсълна видеото за кенсъл културата, с кенсълнати коментари

Вече не е налично
Обновена: 10 авг 2023 15:23 | 10 авг 2023 14:16, Александър Попов
69
Тото кенсълна видеото за кенсъл културата, с кенсълнати коментари

Видеото, в което Тото облече затворнически дрехи и се изкара жертва на кенсъл културата, вече е кенсълнато.

В него той се определи като "Опасен" за демократичния ред" и обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани".

Още по темата
Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

Пледоарията му пред камера обаче е взаимствана от американски влогър, като плагиатството бе разкрито от друг влогър - Любомир Жечев.

При появата на видеото пък бяха кънсълнати коментарите, което предизвика нов фолклор в социалните мрежи.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: тото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
в българския преди 8 месеца
До До 19В съвременния бълг. език има доста чуждици от английски език. Кенсъл култура - транскрибирано от англ. cancel в значение: да спреш да подкрепяш някого или неговата работа. Това значение стана популярно покрай движението MeToo.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 8 месеца
А Ицо Хазарта го играе "nobody" или булка, не знам вече. Добре, че е Тото с неговата кенсъл кулрура, та да почисти. Благодаря на Тото.
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тото с малкия макарон сега и пари няма, русата му женичка ще чеше при друг своята...
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя е такъв льох ман, че няма накъде повече!
55
1
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 8 месеца
"Няма ли българска дума за тази култура?" -- Кензъл не е ли българска дума.
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съвсем се оля. Да би мирно седяло ........
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Малииии, тоя врачански двуклетъчен организъм се изложи повече и от времето, когато скачаше на дебелия майстор-готвач в някакво риалити - когато гледаше като поел без да иска боксова ръкавица а-нално и крещеше "Ш'та смачкам, бе!!!" Рядко противно типче, дано се продъни тотално и да рааботи на бензиноколонка нейде. А Папазов е просто мъжка компаньонка на мутри.
52
1
 
1
 
! Отговори
До 50 преди 8 месеца
Може би е сатанизиране на нещо или някой.
51
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хората като цяло много обичат да мразят и да канцелират. Дори още в древна Спарта са устройвали бой на хора до убиване. Тълпата крещяла - убий го, убий го! Колкото по-зловеща била битката, хората били по-доволни. Нещо много животинско в хората се отключва и стават зверове. Сега е същото, но битките не са физически, а психически.
50
0
 
9
 
! Отговори
Darko преди 8 месеца
Тотко, не се юркай толкова, пак ще започнеш да пееш. Не е толкова страшно, е ще си намериш друга работа. Любо Жечев обаче позна, че си конформист и рано или късно ще си намериш майстора. :) И не унивайте с хубавата ти жена, все ще се намери нещо.
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма ли българска дума за тази култура?
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Попов какво означава "кенсълнато" на каксъв език е?
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Искам Стоян Шопа от ББ фемили да направи предаване ще е хит
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тото оснава в бан докато не се покае че е пребивал момичета заедно с Тити. всяко ново видео в бан и давам репорт към гугъл за насилие
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тото, отрежи си чушката пред камера и казвай че си първия БГ сисибой в света. Никой няма да те отрича и ще текат реки от пари. А ти си алчна, нали ще го направиш за пари.
44
1
 
15
 
! Отговори
Ел преди 8 месеца
Този Тото е толкова инфантилен и незрял, показа го и в "професионалния" си път, и сега след скандала. Не се прави така, жена му още повече оплеска картинката. Доказателство за това, че колкото и да си мислиш, че в 21 век можеш да надцакаш системата като сам си прибираш всичките парички без да си мръднеш г***. Сори, времето е показало, че трябва да се учи, да се попиташ до можещи, знаещи, да платиш на редактор, пък понякога и на режисьор. Да минава към следващото си начинание..., тука се свърши
43
2
 
14
 
! Отговори
Общ работник преди 8 месеца
Тоя Тотко, якичко момче ми се видиш. Ела при мен в склада, работа има, та чак гърба ти като сърп ще се извие. 1000 лева дават вече чорбаджиите. От глад няма да умреш ако пазариш само промоциите от Лидл. Не срамно, изложил се. Голяма работа.
42
1
 
11
 
! Отговори
Оператор преди 8 месеца
Тото 2, първо теглене...
41
0
 
21
 
! Отговори
Съвет преди 8 месеца
Тото добро момче си, имаш явно артистичен талант - имаше няколко хубави песни.Но не се прави на някакъв интелектуалец с някакви сложни разсъждения - не ти е там силата, повярвай ми. Тези разсъждения пред някои 16 годишни тийнейджърки може и да блеснеш, но иначе са малко плоски.Стой където си силен, искаш да си като Карбовски. Не го харесвам този Карбовски, но той наистина е умен и начетен човек
40
1
 
22
 
! Отговори
хм преди 8 месеца
Тежко е да се събудиш с мисълта, че лекия, лежерен живот, при който парите падаха от небето за нищоправене (разбирай хилене и цъклене на очи) е в миналото и вече ще ти се налага да бачкаш за насъщния. Най-тежко е на жена му, защото той поне се правеше на клоун и бачкаше нещо, а тя само лапаше. Дано не го зареже, за някоя по-добра партия.

Спонсорирани публикации