Бременната Риана кърми сина в официална фотосесия

Вижте кадрите
12 авг 2023 11:29, Дарена Найденова
14
Бременната Риана кърми сина в официална фотосесия
Снимка: БГНЕС

 Още с първата си бременност Риана заяви гласно и негласно, че ще бъде различна майка. Тя дълго време криеше, че чака дете, като реши да обяви новината по свой начин – чрез фотосесия по улиците на Ню Йорк, където се появи само с розово яке, разкопчано на корема. Втората ѝ бременност бе обявена по още по-грандиозен начин, по време на участието ѝ на Супербол тази година, където потърка наедрялото си коремче, стоейки на платформа няколко метра над земята.

 
Сега Рири доказва, че майчинството ѝ също няма да бъде класическо и обикновено. Макар известно време да криеше лицето и името на първородния си син, сега виждаме много повече от него и дори знаем как да го наречем. RZA вече е на годинка, като може да се похвали с фотосесия за Vogue и участие в рекламна кампания за марката на своята майка Savage x Fenty.
 
Бременната Риана взе в ръцете си малкия малчуган, когото споделя с партньора си A$AP Rocky, за да позира с него в серия от снимки за новата колекция бельо за бременни и майки на Savage x Fenty. Кадрите бяха публикувани в социалните мрежи и веднага предизвикаха обществен интерес и дебати. Някои от феновете поздравиха Рири за смелостта да се покаже в такава светлина, въпреки напредналата си бременност, но други я критикуваха, че използва сина си за повече реклама.
 
На снимките изпълнителката кърми малкото си момченце, без дори да сваля сутиена си, показвайки че новите ѝ модели са направени специално за майките и тяхното удобство. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: РианаРиана бельо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
13
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
пак добре като не е родила в национален ефир на живо...
9
0
 
21
 
! Отговори
Аноним преди 8 месеца
Това което ВСЪЩНОСТ възмущава не е кърменето а търсенето на ефекта на скандал.Виждал съм майки публично да кърмят децата си. Едните го правят защото децата им са гладни... НО има и други които го правят колкото се може по-демонстративно с прекалена и излишна показност, като основно гледат наоколо дали някой няма да ги погледне за да започнат скандал , как кърменето било естествено и да обвинят погледналия ги в сексизъм и безчовечност... докато детето е напълно забравено от "възмутената" майка.
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
да си развяваш детето по сисите като моден аксесоар пред хората не е за хвалене... кърменето е интимен съкровен акт между майка и дете и всякакво показно кърмене (освен ако наистина, наистина не се налага) говори за психясала егоцентрична майка - ексхибиционистка..
7
1
 
12
 
! Отговори
ха преди 8 месеца
е как така бе ? тук има некви дето се възмущават че се кърми в моло или парко . а между другото колко пари е изкарала от тая фотосесия ?
6
1
 
22
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Криворазбраната - демонстрация на показност показва много ,ама много дълбоки комплекси на индивида на два крака."Публичността" по този начин е един от най- безсмислените начини за съществуване . СУЕТА ,НАРЦИСИЗЪМ И ЛИПСА НА ДУШЕВНОСТ....
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мислех, че рептилите не се кърмят.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
да вземе да пусне нещо ново, дето става за слушане вече... стига се е правила на праскиня-майка-рекордьорка..
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази новина е много важна за всички българи. Ще спя спокойно.
2
0
 
21
 
! Отговори
О чуден преди 8 месеца
Тез безделници се занимават само със снимки във всякакви пози!Има ли изобщо кой да ги гледа снимките им?Кой нормален човек ще седне и да им гледа снимките?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой разпъна чадъра над Георги???

Спонсорирани публикации