Ева Херцигова се фука с порасналите си синове

Супермоделът сподели снимки от семейните си почивки в Бутан и в Швейцария
30 авг 2023 00:00, Теодора Драгоева
11
Ева Херцигова се фука с порасналите си синове
Снимка: Getty

Чешкият супермодел Ева Херцигова сподели нови кадри със своите пораснали синове. 50-годишната красива блондинка публикува в своя Instagram профил кадри от последните си две летни семейни почивки. Едната - в Бутан,а другата - в Швейцария. И двете пътувания на Ева са в компанията на половинката  й - италианскияt бизнесмен Грегорио Марсиай, и синовете им - Джордж, на 16, Филип, на 12, и Едуард, на 10 години.

На първата серия от снимки фотогеничното семейство се намира в далечен Бутан. До интересните кадри Херцигова е написала: "Скъпоценен Бутан…беше невероятно пътуване да научим за това красиво място, за природно богатство на тази земя и за това как се грижат за него толкова добре…отседнахме в четири от петте хижи на @sixsensesbhutan, пътуващи на всеки трети ден…нашите момчета научиха за ценностите на Брутното национално щастие и прекрасната история на това място."

Брутно национално щастие е термин за холистичен показател за качеството на живот, който включва моралните и психологически ценности за разлика от брутния национален продукт.

Терминът е измислен през 1972 г. в Бутан от тогавашния крал Джигме Синге Вангчук. Идеята  е да се изгради икономика, която да служи на културата на Бутан, основавайки се на будистки духовни ценности, вместо на западното материално развитие.

Цялата статия за Ева и снимки на мъжете в живота й, можете да четете и видите в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: бутанева херцигова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 7 месеца
Подозирам, че е зела пари от Джигме Вангчук, за да рекламира Пропан като туристическа дестинация. Най-вероятно трупането "брутно национално щастие" доста е забавило западната измишльотина Брутен Национален Продукт.
4
0
 
7
 
! Отговори
Не ровят по кофите преди 7 месеца
нашите доценти и професори, но са в състояние да пратят при кофите някои от кадърните си колеги, които са с много публикации, но с малко връзки. Така де, на какво прилича това в БАН да има асистенти, а в отделни случаи дори обикновени специалисти, които са с повече публикации от колегата си връстник, но вече доцент? Ами той да не е луд да ги остави да работят в същия институт и сравнението между него и тях да бие на очи? Охооо, колко начина има да стъжниш живота на кадърния, ако е без протекции!
3
0
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 7 месеца
Който се е уредил за доцент, той има солидна протекция и допълнителни хонорари. Няма да му се наложи да рови по кофите. Който доцент е успял да стане професор, той има здрави лакти и докопвайки професорските позиции вече сам раздава правото на глътки въздух, пардон, възможностите за кариерно развитие на по-младите си колеги, а това не остава невъзнаградено (в брой, в подаръци, в услуги включително и сексуални такива). Това е положението с доцентурите и професурите у нас.
2
1
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 месеца
До Анонимен 3 === Айде стига вече с тези градски легенди от началото на прехода, че доценти и професори ровели по кофите. Може, в началото на 90-те, когато бяхме на купони при Лукановата зима и после при другия комунист - Жан Виденов и хиперинфлацията. Сега работа бол и никой не иска да започва за по-малко от 2000 лв начална, даже да редиш консерви в БИЛА. А по кофите ровят вече само най-изпадналите църни римляни, щото други от тях се изучиха и забогатяха.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И ние в България сме щастливи по свой начин! Доценти и професори ровят по кофите, Рачков ще има ново предаване, Софи Маринов жени сина си.... Швейцария ли???