Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас

Тя публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина"
10 окт 2023 21:07, Красимир Ангелов
265
Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас
Снимка: Getty images

Една от най-популярните актриси във филмите за възрастни от близкото минало – Миа Халифа, повече няма да радва мъжките погледи от легендарното списание  Playboy.

Родената в Ливан актриса излезе с множество публикации, от които става ясно, че подкрепя извършеното от Хамас в Израел.

"Ако можете да погледнете на ситуацията в Палестина без да сте на страната на палестинците, много грешите и историята ще го докаже с времето", е написала Миа, която днес се изявява в Onlyfans.

В друг свой пост пък Халифа публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина".

"Миа направи няколко отвратителни коментара, докато празнуваше нападението на Хамас и убийствата на невинни жени, мъже и деца", заявиха в позиция от легендарното мъжко списание. Така цялото съдържание на Халифа и нейният канал бяха премахнати от сайта, а контрактът й - прекратен.

„В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да осъзнае силата на думите си и че действията й имат последствия“, се казва о изявлението на Playboy.

Това не е първият случай, в който Миа Халифа се забърква в сериозен скандал. През 2018 година тя получи смъртни заплахи от ИДИЛ, заради сцена в еротичен филм, в която е заснета с хиджаб. Като цяло заради ливанският ѝ произход тя предизвиква вълна от възмущение в родината ѝ и в целия Арабски свят заради филмите, в които участва.

След като скъса с порно индустрията, Халифа се превърна в популярна медийна личност и спортен коментатор, като е идна от най-известните фенки на английския Уест Хям. Тя има и близо 28 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
6
 
4
 
! Отговори
Съгласен поправка преди 6 месеца
От под 7 (не 7) милиона българи 2.5 са на запад но никой в Русия . Доволен ли си ?
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Но си живее у сащ и тя..
131
7
 
3
 
! Отговори
До обясни соросоляк преди 6 месеца
Аз лично ти отговорих няколко пъти но явно говориш на друг . Питай Путин що опозицията е в затвора или мъртви и що дава 8 години затвор за използване на думата война а не военна операция . Още веднъж ще ме питаш ли ? Кат искаш свобода на словото бягай в Русия
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
184 последните две преброявания даже показват колко си кух лъжец точно ти. Никакви 7 милиона няма. Нито пък има даже два милиона навън. И тива няма общо с темата. До онзи ден български дипломи не се признаваха навън и тези навън народа им казва миячи на чинии. А такъв и поколение няма.
129
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
На самолета и в Ивицата Газа.Там да си пише постове на воля,ако местните зверове не и резнат кухата кратуна заради порното с хиджаб.
128
3
 
2
 
! Отговори
Обясни соросляк преди 6 месеца
Та питам соросляк още не си отговорил , а клинчиш в други посоки да изместваш темата, кво стана със свободата на словото, плурализма и ония ми ти ценности. Тоест идва умния красвец и почва - тая съм я таковал, а нея я цензурират. Масата соросен електорат на байдъновци сега ще се дели на про миа и анти миа по еврейско блумбъргски признак. Американската цивилизация с масови стрелби заради мнение хахаха
127
5
 
9
 
! Отговори
Мега кухи капейки преди 6 месеца
Абе 2.5 милиона българи са на запад от 7 милиона България . Всяко семейство има по няколко човека дето живеят я в Англия я в Сащ я в Германия я някъде другаде но не в Русия . И вие сте тръгнали да пропагандирате че Сащ били гето . Що се хабите това да не ви е Русия дето никой не може да изле,е зад граница като през комунизма
126
1
 
3
 
! Отговори
До 182 преди 6 месеца
В Русия са повече. Даже Путин им построи гигантска джамия в Москва през 2015 г
125
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
177 Русия и Иран в една опорка. Целта на соросляка. Само че мюсулманите на глава от населението във Франция са повече. А в България са май 10%.
124
1
 
3
 
! Отговори
Шибасамо Вагазеца преди 6 месеца
Може да съм ***, но ще скъсам твоя пу1ак. Да паднеш на острия ми меч, да усетиш що е самурайска сеч. Ела, мила моя Миа, четвъртит да ти го набия!!!
123
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
173 сащ е гето. Даже тръмп вкара извънредно положение заради тежките наркотици. Оказа се че над милион са на хероин. Около тях още колко милиона са на други не се знае. Над 40 милиона са на помощи. Половината население на сащ няма здравна застраховка или болнична помощ. Обама даже пусна котки и глупости по сайта на белия дом да рекламира обамакеър. Нивото на американеца. Всяко десето е с име Мохамед.
122
4
 
5
 
! Отговори
Тъй тъй преди 6 месеца
Русия и Иран най свободните нищо че момичето го убиха че и се показва косата от забрадката ... още доматетата с колчетата ги ядем
121
5
 
5
 
! Отговори
Ал Путинал преди 6 месеца
Ще издигна най-високото минаре в света насред Москва. Вече построих най-голямата джамия в Европа, остана само минарето.
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И в Русия и в иран имат повече свобода. Не случайно Хилари я замериха с обувка в щатите и жената която я хвърли веднага си вдигна ръцете.
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
*** в Русия или Иран и виж какво значи свобода на словото хахахах
118
3
 
3
 
! Отговори
Путин преди 6 месеца
От утре си пускам брада като на моя брат по вяра Осама. Даже ще си сложа тюрбан. Ще преобърна украинците в правата вяра!
117
3
 
4
 
! Отговори
Соросляк обясни преди 6 месеца
Та питам, кво стана със свободата на словото, плурализма и ония ми ти ценности. Тоест идва умния красвец и почва - тая съм я таковал, а нея я цензурират. Масата соросен електорат на байдъновци сега ще се дели на про миа и анти миа по еврейско блумбъргски признак. Американската цивилизация с масови стрелби заради мнение хахаха
116
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия руснаци каква еволюция претърпяха! От православни през комунисти та до ислямисти.
115
6
 
3
 
! Отговори
До 164 преди 6 месеца
Някой сме били в Сащ и сме обикаляли света . Виж в Русия никога няма да ида ... както и в северна Корея
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще снимат Бимбо!