Уил Смит релаксира след разкритието, че с жена му са разделени от 7 години

Актьорът се радва на разходка с лодка докато Джейда Пинкет изяснява ситуацията около брака им
17 окт 2023 20:55, Теодора Драгоева
26
Уил Смит релаксира след разкритието, че с жена му са разделени от 7 години
Снимка: Getty

Уил Смит релаксира на море в първата си публикация в социалната медия, откакто жена му Джейда Пинкет Смит разкри, че двамата са разделени от седем години. 55-годишният носител на „Оскар“ сподели видео, на което безгрижно се вози на лодка на фона на медийния шум, който беше предизвикан заради разкритията за състоянието на брака му.

Миналата седмица 52-годишната Джейда Пинкет Смит сподели със света, че с Уил не живеят заедно от 2016 година, но че нямат намерение да се развеждат, тъй като все още се обичат.

Смит беше „изключен“ от Холивуд преди повече от година и половина, след като зашлеви шамар на Крис Рок, който водеше наградите „Оскар“ през 2022 г., след като вторият се пошегува с голия скалп на Джейда (после се оказа, че тя страда от алопеция).

Явно обаче Уил е надмогнал проблемите, ако съдим по насладата, която видимо изпитва от своята екскурзия по море, която той показа на своите последователи в Instagram в неделя.

Публикацията на Смит е факт два дни, след като жена му, с която уж е заедно от 25 години, говори публично за брачното им отчуждение. Той озаглави поста си: „Известията са изключени“, намеквайки че предпочита да се изолира сред природата, вместо да дава обяснения за семейния си живот.

Цялата статия за Уил и  Джейда, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Уил Смит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
:))) преди 6 месеца
"Бедняците горят свещите,да броят на богатите парите!"
23
1
 
0
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 месеца
До от коневръза: Коневръзния, кончето е право - проблема си е в неговата къщурка. Ако Уил беше пич, щеше след това да намери Крис и да го помоли да отиде да се извини на Джейда, защото това е очевидно болна за нея тема. И Крис съм сигурен, че щеше да го направи. Вместо това, Уил си изпусна нервите. Може да е всякакъв актьор и много успешен, но вкъщи очевидно му е разграден двор, с Джейда като основна причина за това. Така че, помисли малко, преди да тръгваш да се плюнчиш в социалните мрежи.
22
1
 
1
 
! Отговори
Кон с каска преди 6 месеца
До от коневръза: последното нещо, което ми трябва, е някакъв случаен кавал в социалните мрежи да ми дава наклон как ще си живея живота. А сега марш към Сибир, другарю, и не забравяй, че жълтия сняг не е за ядене.
21
0
 
1
 
! Отговори
Зайцев преди 6 месеца
Скоро гледах по HBO филм стенд ъп комеди с Марлон Уеънс.Пръсна от подигравки Джейда ,къде е Уил Смит да го на шамари,хаххахаха
20
1
 
3
 
! Отговори
Луд с лопата преди 6 месеца
От самото начало подозирах ,че всъщност шамарът на Оскарите беше за жена му ,но го изяде Крис Рок.Точно в този момент Уил прегря от насъбралото се до този момент от жена му ,която не спря да го излага само и само да не бъде забравена в медийното пространство.СРАМ И ПОЗОР за нея...
19
2
 
1
 
! Отговори
от коневръза преди 6 месеца
До Кон с каска Като го стигнеш Уил Смит в живота,и му влезеш в категорията,тогава го оценявай публично!Сега си един кръгъл никой!Хаплю роден ненагледен!
18
2
 
1
 
! Отговори
Кон с каска преди 6 месеца
До Анонимен 14: Уил не е никакъв мъжкар, след като си излива гнева на грешния човек, вместо да сложи ред в собствения си двор, защото всичките му проблеми идват оттам. На запад имат няколко термина за такива като него: beta и simp. И като ти чета глупостите, ти си май от неговата партия...
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Малко си е връзкар, да не забравяме от къде тръгна -оная поредица къде нямаше бели актьори, най-вероятно платена по някоя програма за римското включване.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шамари, нашамари... Много се набива на очи, че някои хора не са в ред. Ние не се крием!
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гледах го вчера в някакъв нелеп филм по тв. Голяма излагация.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Уил е мъжкар. Правилно опъна един шамар на онова джудже. Дреме му от къде са го изключили . Той е постигнал всичко ... има супер филми. Може да си гледа кефа вече.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не гледам такъв тип филми!
12
1
 
11
 
! Отговори
ToPhD преди 6 месеца
Чичо Уил е бил винаги стабилен, още откакто нашамари извънземните в деня на независимостта
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И не е връзкар!
10
5
 
12
 
! Отговори
готин е преди 6 месеца
И е мъжкар!След шамара му казали,че холивуд ще го отреже!Само се усмихнал и казал:"Дреме ми!"С неговите 360 млн долара спокойно може да им плюе под опашките!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Уил Смит е един от най-добрите актьори. Винаги е бил с чувство за хумор, винаги усмихнат. Никаква превзетост.
8
4
 
9
 
! Отговори
Ачката преди 6 месеца
И аз релаксирам, играейки си с двете си кожени и космати камбанки!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не понасям моралисти с тъмно минало!
6
5
 
6
 
! Отговори
Плешиви негри преди 6 месеца
На кой му пука?! Разкарайте се!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Такъв е живота! Всеки е самотен по своему. Някои не го забелязват като коне с капаци.