Джей Ло по жартиери, дантелени бодита и копринени нощници

Дженифър Лопес буквално заслепява в линията си от бельо за Intimissimi
20 окт 2023 23:10, Теодора Драгоева
17
Джей Ло по жартиери, дантелени бодита и копринени нощници
Снимка: Getty

Дженифър Лопес изглежда невероятно секси, докато позира за новата си, запомняща се кампания за бельо на бранда Intimissimi. Джей Ло носи всякакви цветове бельо, включително бежово, черно и тъмнозелено, а косата ѝ е вдигната в небрежен кок с няколко пуснати кичура отстрани.

Съпругата на Бен Афлек за пореден път демонстрира и своята артистичност, като показва различни физиономии пред камерата, включително сериозни погледи и леки усмивки.

Що се отнася до позите ѝ, на някои снимки Дженифър се излежава на диван, на втори е до прозореца, на други е легнала, седнала, изправена или коленичила – изобщо перфектната визия на жена, която става сутрин, релаксира следобед или се приготвя за лягане вечер.

Въпросната ослепителна колекция от бельо е проектирана лично от нея и е „дълбоко интимна“, тъй като е вдъхновена от новия ѝ албум. Колекцията включва различни бодита, нощници, халати, пижами, комплекти от две части (сутиен и бикини), както и жартиери.

Снимките на Джнифър с линията  й бельо можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Дженифър Лопес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Таз баба ще почне да рекламира и бельото на Бай Дрън скоро - пампърс интернешънъл бухахахахаха
6
5
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Когато имаш желание и не те мързи и на 54 може да изглеждаш страхотно.Красива жена.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тази едно време се правеше на много морална и почти не показваше плът. Противоположно на общовъзприетото се движи - с напредването на годинките, все повече се разголва, вместо да е обратното. Неотдавна беше снимана по прашки на някаква лодка, скоро може и тoплec да се пусне, а ако за 60-тия рожден ден някое пopнo с нея "случайно" изтече в нета, няма да се изненадам, както е тръгнала. И без това гледа всякак да се рекламира и да вади пари от това.
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кога ще ражда?
3
8
 
17
 
! Отговори
пффф преди 6 месеца
Абе плюете вие ама като за 54 годишна си е много добре жената, да не казвам супер. Кой знае до какви крокодили си лягате, ама сте много отворени в коментарите си.
2
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изглежда секси за некои загорели пандизчии. Загубила е свежест лонг тайм агоу.
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вече и е време за кюлоти, вълнен пояс на кръста и гумена грейка на караката. Може и некой космодиск да нахлузи. Гони шейсетака, нема за кога да се прави на тинейджърка, па и не и отива. Бая бетонобъркачка е отвъртела. Ама то спре ли цикъла, това е нормално.