Жан-Клод Ван Дам: В "Приятели" играх като дърво

Актьорът не иска да се връща към участието си в сериала
28 окт 2023 10:19, Александър Попов
15
Жан-Клод Ван Дам: В "Приятели" играх като дърво
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Жан-Клод Ван Дам разказа за неловкостта, която е изпитал по време на появата си в един епизод на "Приятели" през 1996 г.

Белгийската екшън звезда играе себе си във втория епизод на ситкома "The One After the Super Bowl": Част 2". Сюжетът показва, че Рейчъл (Дженифър Анистън) и Моника (Кортни Кокс) се състезават за обичта на Ван Дам, докато той е на снимачната площадка на филм в Ню Йорк.

В разговор с "Ню Йорк Поуст" обаче актьорът разкрива, че му е неудобно да погледне назад към епизода.

"Актьорската ми игра е толкова лоша. Толкова приличам на дърво... Срамувам се от себе си", казва той. "Тези момичета, те отиват и ме целуват и ме целуват по устните. Не знаех какво да правя, как да постъпя... Беше странно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен8 преди 6 месеца
До *** ... Да, права/прав/право си . "Най-великия" ситиком в който единствения хумор е изпадането в глупави и нелепи ситуации на участниците.... и да не пропускаме гръмогласня смях след всяка такава "сценка" подсказващ на уважаемия зрител да не пропусне къде трябва да се смее . Наистина , ГЕНИАЛНО... А с оглед на оценката ти , със сигурност обожаваш турски сериали, ходиш редовно на Софийските Прайдове облечен/а като клоун и си от ПП щото си влюбен/а тайно в Кирчо Харвардскию и Кокорчо .
10
8
 
6
 
! Отговори
MILF преди 6 месеца
До 8"Блудкав сериал ..с примитивен хумор" ??Това е един от най-великите ситикоми, с най-качествения ситуативен хумор. Последното виж в гуглето какво значи. А с оглед оценката ти, със сигурност си фен на Новите съседи, а в политически план няма как да не си от ГЕРБ 😆
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бат Жанко веднага да се запише в ме ту, че какво е изтърпява заради кариерата
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами нормално е. Той е екшън актьор, а "Приятели" е блудкава *** -тинейджърска сапунка. Как да се чувства? Във същото положение ако участваха щяха да бъдат и Силвестър Сталоун... Шварценегер... Джет Ли... Ще си изиграят ролята, но няма да им е приятно и няма да са доволни. Това се отнася и за зрителите. Тези който предпочитат повече екшън и динамика във филмите тая боза пълна с простоват хумор няма да се хареса. А пък любителите на мазни драми няма как да приемат участието на Жан Клод Ван Дам
7
0
 
14
 
! Отговори
Itso преди 6 месеца
Ако не беше стоял като дърво когато го целуват сега щяха да го осъдят за изнасилване. Иначе Жан Клод си е взел своето, имал е връзка с Кайли Миноуг когато е участвала в Уличен Боец тогава е била малка и сладка и е пеела Локомоушън
6
0
 
10
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 месеца
никога не е бил сред най-добрите актиори но все пак има и добри филми !
5
1
 
15
 
! Отговори
bl преди 6 месеца
Не закачайте бате Жанко, той е класика!Но за лицето е вярно. Не знам какво зобят на младини и той и Сталоун и Шварценегер, но всичките в лицата са като разтопен и протекъл восък. Един нашенски селянин на 85 би ги забил в земята и на вид и на сила.
4
0
 
10
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 6 месеца
Е вие пък перфектно се справяте като безработни тро0л0ве
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Едни от най-блудкавите филми са неговите. От друга страна за младежи до19-20 години си е ок. Просто не е за сериозно кино.
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ми той вонаги така играе, само едни ритници раздава и нищо друго
1
9
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 месеца
То ти си дърво.