Готвачка "мята очи" по шеф Кустев, ще я огрее ли?

Спрягат Лора за една от фаворитките в Masterchef
30 окт 2023 17:45, Александър Попов
26
Готвачка "мята очи" по шеф Кустев, ще я огрее ли?
Лора се свени да погледне в очите шеф Кустев. Снимка: Masterchef

Една от амбициозните готвачки в тазгодишното издание на Masterchef - Лора, вече е част от топ 10, а мнозина я смятат и за скрита фаворитка за голямата награда.

Освен с кулинарните умения тя се отличи и като флиртаджийка и често "мята очи" към журито. И по-точно към шеф Кустев, който видимо се забавлява с нейното внимание.

Кустев, който е работел на автомивка и е неуспял футболист, видимо умее триковете на любовния фронт и умее "невинно" да притесни Лора докато готви. Самата тя също го заяви в ефир в един от епизодите на шоуто.

"Искам да си сериозна и да направиш най-добрия твой десерт", а миската отговори: "Ще се постарая, шеф!" – "Колко?" – "Много!" – "Колко много?" – "Много много!" – "Погледни ме!" – "Не мога!". Този диалог може да мине за някакво напътствие и насърчаване на на участничката, но двамата го изиграха като двойка, която се среща от няколко дни страстта кипи отвсякъде. Другите двама шефове в журито също не пропускат да се избъзикат с Лора и да намекнат, че има нещо общо с Кустев.

"Шеф Кустев дали изобщо има представа колко ме разсейва? Така изобщо не мога да се справя със задачата си!", проплака тя пред всички, но видимо доволна от оказаното й внимание.

Лора не пропуска да вмъкне невинна еротика с репки за големината на наденички, както и помоли Кустев да й отвори бутилка вино при положение, че шеф Таралежков й бе под ръка.

Още преди месец Божана Кацарова, която победи в третия сезон на риалитито, обяви на всеослушание, че именно Лора е тазгодишният победител. В повечето случаи подобни прогнози не се случват, но пък Кустев може да бутне едно рамо на Лора към победата.

Самият той заяви в интервю, че има приятелка от една година до себе си, но дали в името на тв шоуто или пък от нещо друго - и той не пропуска да пофлиртува с Лора. Лора, която често застава зад печката с дълбокото деколте напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: ЛораMasterChefшеф Кустев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
10
 
! Отговори
Е преди 6 месеца
Най-после смислено. Готвачите станаха шефове, на какво, на кашаварите ли? Всеки да си знае мястото, а тяхното е в кухнята. Собственикът определя нивото. Останалите марш на мивката
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Преди години щях да се измея, ако някой ми беше казал, че некви готвачи ще се изживяват като рок звезди, мале, мале, леле, леле, мале!? Спрете Земята, искам да сляза!!!
1
0
 
24
 
! Отговори
Иван преди 6 месеца
Каква драма, какъв съспенс ... жална България.