Адел - Мортиша Адамс за Хелоуин

Ето как позира певицата
31 окт 2023 12:25, Ивета Иванова
4
Адел - Мортиша Адамс за Хелоуин
Снимка: БГНЕС

Адел също е сред звездите, които посрещнаха Хелоуин по-рано.

Певицата се показа с много различна визия и удиви феновете. Тя имаше концерт в Лас Вегас и излезе на сцената като Мортиша Адамс.
 
Звездата се показа с права дълга черна коса. Тя бе със сиви сенки, черна очна линия, черна спирала, черен молив за устни и кафеникаво червило.
 
Освен това, изпълнителката е била с много пръстени. Тя носи дълга черна рокля с дълъг ръкав.
 
Адел качи в профила си в Instagram снимки с тази визия.
 
Феновете пишат, че певицата изглежда много различно с черна коса и наистина прилича на Мортиша.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Д.М преди 5 месеца
Най-добрият футболист за всички времена, съдейки по спечелените Златни топки, Лионел Меси, спечели поредното си най-престижно индивидуално отличие на церемония в Париж. Аржентинецът прибави осмата си Златна топка към пребогатата си колекция от награди.
3
1
 
0
 
! Отговори
Тони преди 5 месеца
Смятам, че колкото по-дълго можем да удържим, преди да предоставим на децата различни технологии, толкова по-добре, казва пред CNBC Сантос, която преподава в най-популярния курс на университета и води подкаста The Happiness Lab.Децата на възраст между 8 и 12 г. прекарват по малко под 5 часа на ден залепени за екраните си, а тийнейджърите натрупват близо осем часа, според проучване от 2019 г. на организацията Common Sense Media. Това време пред екрана рядко се използва за креативни дейности.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от днес главен инспектор Денчо Чомаков, началник на РСПБЗН в Твърдица, поема поста директор на Регионална дирекция Пожарна безопасност и защита на населението в Сливен. Той бе представен официално от главен комисар Александър Джартов директор на Главна дирекция ПБЗН-МВР. Чомаков заменя на поста комисар Владимир Демирев, който навършва 60 години и напуска системата на МВР. От днес Денчо Чомаков е преназначен на длъжността.
1
3
 
1
 
! Отговори
МВР се крият преди 5 месеца
След идването на Иван Гешев(назначен от ГЕРБ) в град Бобоб дол(13.2.2023) Българките масово започват да се омъжват за роми, в града след 2020 г. се наблюдава масова смърт на млади хора!Това е ТЕРОРИЗЪМ, РПУ БОБОВ ДОЛ се правят на ощипани моми!