Парис Хилтън стана Принцеса Прасковка

Невероятна визия за Хелоуин
7 ное 2023 23:00, Ивета Иванова
24
Парис Хилтън стана Принцеса Прасковка
Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън се развихри на Хелоуин тази година. Първоначално тя се показа като Бритни Спиърс.

Богатата наследница пресъздаде нейна визия от клипа към песента "Toxic" и позира по синя униформа - като стюардеса. По-късно звездата качи и семейни снимки от страховития празник.
 
Парис постна кадри в профила си в Instagram, на които позира със сина си Феникс и съпруга си Картър Реум.
 
Вижда се, че Хилтън е влязла в ролята на анимационната героиня Принцеса Прасковка. Тя е по къса рокля в цикламено и розово, високи цикламени обувки, с пусната коса и златиста коронка на главата.
 
Картър пък е маскиран като Супер Марио - с тъмносин гащеризон, червена блуза с дълъг ръкав и червена шапка с козирка.
 
Малкият Феникс пък е облечен като брата на Супер Марио - Луиджи. Момченцето е със светлосин гащеризон, зелена блуза с дълъг ръкав и зелена шапка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
notore преди 5 месеца
от тук натам обаче само и единствено черен човек да се размножи чрез нея, за да има от новите американчета/ европейчета
11
1
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 5 месеца
Изживя си живота като принцеса Сливка, па сега се прави на интересна..
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
, Голяма реклама на сатанинските празници по медиите.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Затова предлагам магът да вземе да се застрахова, защото не се знае на него самия какво може да му се случи.
8
1
 
4
 
! Отговори
Да се разберем! преди 5 месеца
Ако някой най-старателно изпълни съветите на Черния маг, написани тук в коментарите N10 и N13, но впоследствие омагьосваната жена вземе, та роди близнаци, а прокълнатото семейство не само не измре, ами е здраво, право и проспериращо, тогава как извършителят на магиите да получи компенсация от пишуркащият тук Черен маг? Защото в резултат на магиите е станало точно обратното на това, за което е баял омагьосващият?
7
0
 
6
 
! Отговори
До Черния маг №14 преди 5 месеца
Ами ако те спипат така, както си клекнал пред вратата и мърмориш щуротии? Да не вземат да ти наврат свещите еди-къде-си?
6
6
 
1
 
! Отговори
ЧЕРНА МАГИЯ как преди 5 месеца
вечно нещастие и неуспехи. През полунощ между 1 и 3 се отива пред апартамента на набелязаната жертва. Сяда се пред входната врата. Предварително се взимат две черни и две червени свещи. Изваждат се и се нареждат пред вратата на апартамента. Казват се думите - искам помощ от други измерения, други същества, обръща се наляво и се казва -оттук на дявола да попадат, после се обърша надясно и се казва - оттук на сайбията да попадат, поглежда се към врата и се казва - а направо вечно да падат.
5
5
 
1
 
! Отговори
ЧЕРНА МАГИЯ за преди 5 месеца
колективна умирачка. Взима се бял САпУНН. Оставя се една нощ да престои върху стар гроб, по възможност без плоча и надпис. Взима се, като се казва 30 пъти върху него - да се мият Х, У или Z да се трият с него, както САпУННът ще се топи, така и здравето им да са топи, а когато напълно са стопи, така и те да стопят! После се дава САпУННът на семейството да се мият с него, примерно измисля се предтекст -подарък.
4
8
 
1
 
! Отговори
ЧЕРНА МАГИЯ как жена преди 5 месеца
да не може да има деца. Взима се буркан, отива се на застояло езеро и се взима от водата. Взима се и пръст от гроб на дете, както и снимка на жената, може и косъм от главата й, или нокът. Слага се всичко в буркана, взима се лъжица бърка се и се казва 30 пъти - Х е права и здрава, променям й съдбата, поколение да не има, всичко мъртво да ражда, в пръста да отива. Отива се на гробището нощта петък срещу събота, сместа се изсипва в стар гроб.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Има милиони млади красиви момичета, които нагласени с разни костюми изглеждат великолепно какво ми рекламирате дърти чанти ? Започвам да се съмнявам във вас...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая басаривата ква праскова е ?
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, кво са тие не холивудски зъбки на Супер Марио!? Развалят лачената фотосесия! Я веднага Парис да го прати на зъбар тоя Марио за смяна на усмивката.