Неприязън: Кейт настръхвала, когато чуе името на Меган Маркъл

Двете имали почти нулева комуникация
15
Неприязън: Кейт настръхвала, когато чуе името на Меган Маркъл
Снимка: Getty Images

Принцеса Кейт Мидълтън има очевидна интуитивна реакция, когато чуе името на Меган Маркъл.

41-годишната принцеса на Уелс „шеговито потреперва“, когато се спомене нещо за съпругата на принц Хари. Това се твърди в новата книга Endgame от автора Омид Скоби. Кралският експерт също така отбелязва, че Кейт и Меган са имали почти нулева директна комуникация от 2019 година насам. Те обаче са спазвали кралския протокол и са си разменяли любезности през годините.

Според книгата на Скоби, на хоризонта не се вижда възможност за помирение, когато става въпрос за отношенията между Кейт и Меган. Принцесата на Уелс също не изпитва желание да подобри връзката си с принц Хари.

Въпреки че изглеждаше, че Кейт и Меган са създали близко приятелство още след запознанството си през 2017 година, слуховете за разрив между двете започнаха да се въртят още на следващата година.

Говореше се, че на сватбата на Меган и Хари през 2018 година, пробването на роклята на принцеса Шарлот се провалило в последния момент. Според разпространените слухове, принцесата на Уелс напуснала гардеробната разплакана. По време на интервюто си пред Опра Уинфри през 2021 година обаче, Маркъл разкри, че ситуацията всъщност е била съвсем различна – тя е била разплаканата.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Принцесата на Уелс Катрин е на съвсем друго ниво от 10-торазрядната застаряваща некадърна актриса, която сама саботира ролята на живота си поради нарцистичното си его. Дреме й на Катрин за мрънкесата с морал на амеба. Едната се готви за кралица, другата - каква долна интрига да завихри.
9
6
 
11
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 7 месеца
ЗАЩО ли при мен е налице подобно НЕОдобрение, НЕприязън и почти вътр.-заводско отвращение от тази гладна хищна граблива и НЕнаситна /нещо като/ вещица ММ, която за разлика от истинската кралска личност - Принцесата на УЕЛС КЕЙТ нема нито класса, нито излъчване, нито харизма, а още по-малко впечатляваща външност, а само - грим и добре прикрити попълзновения и двулично скрити намерения да прибира що може да докопа...
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ха, че то и у нас много често етървите не се обичат, нищо че не са кралски особи. Нищо ново и интересно не ни казвате.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не успях да пусна сълза, затова пуснах пръдня
6
13
 
13
 
! Отговори
Опа преди 7 месеца
На един човек като му повтаряш всеки ден колко е велик и той започва да си вярва, че е такъв.Kейт беше една от многото преди да се ожени в кралското семейство.И в момента в който се появи нова "звезда" на хоризонта си показа истинската същност.
5
8
 
18
 
! Отговори
Хм преди 7 месеца
Защо пък една дама от класа трябва да общува с някакъв холивудски субпродукт???
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз настръхвам когато чуя името на когото и да било от британското кралско семейство. Продължавам да не разбирам защо ни занимавате с битовите им драми.
3
5
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 месеца
до номер 1. И аз.
2
1
 
10
 
! Отговори
Неразбрал преди 7 месеца
Това сега расизъм и дискриминация ли е?
1
27
 
18
 
! Отговори
Тая пък преди 7 месеца
Тая кейт, за каква се е взела ? До онзи ден беше най-обикновена к..ла, днес на кроасан се прави. С какво е нещо повече от Мегън ? На всичкото отгоре се вижда колко е увяхнала в лицето. От злоба се състари тази.