Сребърните тоалети ще са хит този празничен сезон

Кои знаменитости налагат тенденцията?
6
Сребърните тоалети ще са хит този празничен сезон
Кели Роуланд; Снимка: Getty Images

Докато дизайнерите показаха куп сребърни модни дрехи по своите ревюта на Седмиците на модата в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон преди два месеца, то все по-често звезди като Ким Кардашян и Селена Гомес се появяват в блестящи, сребристи тоалети, вероятно за да ни подготвят за предстоящия празничен сезон.

Безспорен факт е, че сребристото е супер модерно в момента. Със своето отразяващо качество среброто добавя нотка блясък към всички модни решения и дори марки от висок клас като Coperni и Fendi Couture демонстрираха такива бляскави визии на модните подиуми.

Сребристото изглежда е най-актуалният цвят в момента, наред с класическите черно, кремаво, кафяво и бордо. Привличащият елемент на среброто и неговото отразяващо светлината качество имат важна роля в това този цвят да е идеален по време на празниците. Той наистина може да добави нотка блясък към всичко, с което се съчетае.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Експерт преди 5 месеца
До Анонимен 5 Може.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 2 Трай, не думай! Нали знаеш какво има предвид народът когато казва "дървен балтон". Предполагам, че ти си написал(а) това на шега.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Даже сребърните тоалети не могат да скрият грозните изкуствени промени във формата на отделни части на тялото, както при тази на снимката
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз пък дървена
1
3
 
2
 
! Отговори
Стела преди 5 месеца
Сребърните тоалетни са за бедняците - аз ползвам само златна или диамантена