Mъжът на Серина Уилямс подкара кола от бъдещето

Вижте странният нов автомобил на Алексис Оханян
12 дек 2023 21:38, Теодора Драгоева
3
Mъжът на Серина Уилямс подкара кола от бъдещето
Снимка: Getty Images

Серина Уилямс и мъжът ѝ подкараха в Маями новия си футуристичен автомобил Tesla Cybertruck, който изглежда като дошъл от бъдещето. Съпругът на пенсионираната тенис звезда, Алексис Оханян, беше в първата група клиенти, получили новото издание на въпросния странен автомобил лично от милиардера и собственик на Tesla – Илон Мъск.

На 30 ноември, Алексис, който е един от основателите на Reddit, предаваше на живо от фабриката на Tesla в Тексас, където получи своя нов Cybertruck. Колата струва 49 890 долара, ако има задвижване на задните колела, и 68 890 долара за модел със задвижване на всички колела.

Серина и Алексис вече бяха видени да се движат с новото си лъскаво возило. Те се появиха с него на осеяното със звезди парти в Маями (в рамките на панаира на изкуството Art Basel), организирано от милиардера Уейн Боич, който произхожда от династия, която се занимава с въгледобив.

Тази година на въпросното събитие присъстваха знаменитости като Леонардо ди Каприо, Том Брейди, Синди Крауфорд, Кание Уест и др.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Граматик преди 4 месеца
Ей, така и не се научихте, че малкото име на Мъск не се пише Илон, а Елон. Или поне както се произнася ИлЪн.
1
2
 
2
 
! Отговори
Сери на Уйлямс преди 4 месеца
Камион ана на теслА а? Кой кат нас?