Румъния не иска да връща на Андрю Тейт имуществото, което му взе

То е било иззето по време на разследване за трафик на хора
12 дек 2023 07:37, Нели Христова
31
Румъния не иска да връща на Андрю Тейт имуществото, което му взе
Снимка: БГНЕС

Съд в Румъния отхвърли днес искане на инфлуенсъра Андрю Тейт да му върне имущество, иззето в рамките на разследването по дело, в което той е обвинен в трафик на хора, изнасилване и съставяне на престъпна група за сексуална експлоатация на жени, предаде Асошиейтед прес.

Решението на Букурещкия съд може да бъде обжалвано в рамките на 48 часа. Адвокатът на Тейт Еуджен Видиняк заяви за АП, че е подал обжалване.

Решението идва близо година след като Тейт, неговият брат Тристан и две румънки бяха арестувани близо до Букурещ. Румънските прокурори повдигнаха обвинения срещу четиримата през юни. Те отричат обвиненията.

След ареста румънските власти конфискуваха 15 луксозни автомобила, 14 дизайнерски часовника и пари в брой в различни валути. Превозните средства включват Ролс-Ройс, Ферари, Порше, БеЕмВе, Астън-Мартин и Мерцедес Бенц. Властите заявиха, че имуществото се оценява на 3,6 милиона евро.

Андрю Тейт, който е бивш професионален кикбоксьор и инфлуенсър, известен с женомразките си възгледи, и брат му Тристан бяха арестувани в края на декември 2022 г. в Букурещ.

Тейт, който има около 8,4 милиона последователи в социалната мрежа X, неведнъж е заявявал, че прокурорите нямат никакви доказателства срещу него и че съществува политически заговор, целящ да му запуши устата. Преди това профилите му бяха блокирани в различни платформи за социални медии заради женомразки възгледи и за реч на омразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 4 месеца
После излезе и достатъчно *** , за да ги разправя тия неща на всеослушание.Матрицата му пречела, че е чист измамник.Точно няколко видеа му изгледах и веднага ми стана ясно, че си е измамник, а някакви мъже го издигат в култ колко бил велик.Велик е за тях всеки който има пари и нищо друго не гледат.А как ги е изкарал тия пари няма значение.На гърба на други хора, тоя не си е мръднал пръста нещо да създаде, ами жените му изкарват парите.Който му се възхищава е много заблуден.
21
1
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 4 месеца
Какви истини е казал? Този си е чист измамник, дано нищо не му върнат.Уж помагал на мъжете и после разправя как в обирал парите на същите тия мъже, като карал жените да ги лъжат, че ще им станат приятелки и да им дадат пари, понеже били закъсали.После режели баламурниците.Да не говорим за самите жени, които е примамвал с обещания за бракове и връзки и после ги е натиквал да му изкават пари чрез камерите.Същите тия жени дето плюе са му изкарали парите, докато той само е седял и си е купувал коли.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Правова държава?! Чеббурашко, можеш ли да четеш? Или си чукча-писател? Горе си пише колко обвинения има, а тия дето казват "истината" сме ги слушали доста, то не беше Барека, Белата Златка, СлаФчо, Киро Соца, г-н Копейкин и тн. психопати.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не е случил Андрю рома на съд, ако беше в БГ - вече да е осъдил държавата и взел всичко + обезщетение. В най-лошия случай сестра Галева може и законопроект тип "Ванко 1" да прокара, срещу ролса да речем.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не че съм се кани да инвестира в северната индийска държава.
17
2
 
2
 
! Отговори
Алабала преди 4 месеца
Няма страшно, да не се плашат! Бързо се преквалифицират, ориентират се момчетата добре. Катар ще ги направи още по-богати за сводничество на източноевропейки (като отоманските робски пазари) и за разпространение на сатанинските строфи! Да правят каквото искат! Само да се разкарат от Източна Европа!
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 8 - Задържано е имушество, което няма отношение към престъпленето. Дори и да приключи делото в полза на прокуратурата, защото имуществото е придобуте с пари, изкарани по легален начин, с платени данъци, то ПАК ще бъде въстановено.
15
1
 
3
 
! Отговори
Alex преди 4 месеца
Малко на Бонев и Васил Кмета мязат :)
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до: 10 брато и аз мислех че е коректен, много неща са така които казва, но и зад него седят илюминатите, иначе досега да е убиттт
13
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Толкова *** и противен, но голям лаладжия и тукашните келешчета дето не им се работи, а им се иска да имат пари и да са някои лапат по него много!
12
3
 
10
 
! Отговори
nikonik преди 4 месеца
О, да! Системата се клати яко! Щом излизат новини като тази и че в Русия има опашки за яйца е много зле положението за неолибералната система.
11
5
 
15
 
! Отговори
Правова държава?! преди 4 месеца
*** държавата, арестуват те декември лежиш три месеца в затвора без обвинения, повдигат ти обвинение юни. Много истини казва човека и се опитват да му запушат устата
10
9
 
16
 
! Отговори
от Матрицата преди 4 месеца
Тоя пич си направи канал,и каза големи истини срещу тези които въртят Земното Кълбо.Опитват се да го смачкат,набеждавайки го за въшкар,но той си е много богат човек много преди да започне да се занимава със своето самоувършенстване.Дори го свалиха от Ю-Туб.Казваш ли истината на глухите и слепите,това е нещо за което няма как да не си изпатиш.Живеем във измислен свят,където Библия и Коран не се зачитата.Превръщат ни във биомаса,и този човек обяснява точно и подробно как са създадени механизмите.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мамалигарите ресто НЕ правят..всички кот са му сбрали на барото тип "мачо голямата работа"- глътна вода.Много ще го боли главата.Кат пунтираш пич - изкарай нови кинти - ам само с уста и от 0 - трудно се сбират милиони - от балами- след като му светнаха схемите..
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само не става ясно от статията, туй разследване приключило ли е или не? Ако не е - ми нема как. Ако е и е невинен (*** не ми се вярва да е приключило за 1г. на всички инстанции), ще му го върнат.
7
7
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 4 месеца
Ако беше хомо и педофил, караше колело и имаше соларен панел на челото щеше да му се размине....човека казва много истини, определено не е женомразец и е много човечен, но няма кой да го разбере.А който го е разбрал си живее много добре...
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Объркал е държавата, трябваше да слезе на юг от Дунав и щеше да стане работа, няма съд мъд да го тормози можеше и политически пост да има или да си направи партия.....Вземи в Румъния да правиш далавери....явно са го посъветвали грешно къде се намира на балканите държавата, едно малко невнимание в часа по география и после мъка мъкааа.....
5
3
 
17
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
"известен с женомразките си възгледи" - Факта че казва на *** че не са кърпички го прави женомразец! Т.Е. - ако кажеш на OnlyFan момиче е е *** веднага ставаш женомразец и потисник, нищо че казваш истината. Евро-ценности!!!!!
4
4
 
19
 
! Отговори
До Нели Христова преди 4 месеца
Г-жа Христова, този господин изповядва много неща, но не бих дефинирал основото като "женомразки" насочено. Създавате мисинформация по този начин.Хубаво е да се споменават и другите дейности, с които се занимава.
3
12
 
10
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
СВОДНИЧЕСТВОТО Е НЕЗАКОННО В ЦЯЛ СВЯТ