Брадли Купър доведе дъщеря си на червения килим

6-годишната Леа позира заедно с актьора преди премиера
14 дек 2023 19:37, Дарена Найденова
0
Брадли Купър доведе дъщеря си на червения килим
Снимка: Getty Images

Брадли Купър имаше най-сладката и красива придружителка на червения килим преди премиерата на новия му филм „Маестро“.

48-годишният актьор, който режисира филма и играе в него, позира с 6-годишната си дъщеря Леа де Сейн Шейк Купър, която споделя с бившата си приятелка Ирина Шейк. Купър, разбираемо, не можеше да сдържи усмивката си, докато здраво стискаше ръчичката на Леа и двамата позираха за няколко снимки. Момиченцето бе облечено в леопардова рокля и носеше златни пантофки, допълнени с червена чантичка. Що се отнася до баща ѝ, той заложи на класиката с тъмносин костюм.

Освен че се снима с Купър, Леа стана част и от общата снимка на актьорите в „Маестро“, заставайки най-отпред пред звезди като Мат Бомър, Мая Хоук, Кари Мълиган и много други.

„Маестро“, който е продуциран от Netflix, ще бъде достъпен за гледане в платформата на 20 декември. Филмът е режисиран и написан от Купър, който играе и една от главните роли. Той влиза в обувките на покойния Ленард Бърнстейн, известен диригент и композитор на мюзикъла West Side Story.

„Това е извисяваща се и безстрашна любовна история, разказваща за дългогодишната връзка между Ленард Бърнстейн и Фелисия Монтеалегре Бърнстейн. Любовно писмо към живота и изкуството, „Маестро“ в основата си е емоционално епично изображение на семейството и любовта“, гласи официалния синопсис.
 

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Брадли Купър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари