Крис Хемсуърт и жена му Елза Патаки опровергаха слуховете за раздяла

Двамата заминаха на семейна почивка във Фиджи
20 дек 2023 23:55, Теодора Драгоева
5
Крис Хемсуърт и жена му Елза Патаки опровергаха слуховете за раздяла
Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт и Елза Патаки най-накрая се събраха! Семейството показа, че се радват на романтично бягство във Фиджи, след като феновете изразиха опасения относно връзката им. В последните месеци съпрузите прекараха доста време отделно и из социалните медии започнаха спекулации относно състоянието на брака им.

40-годишният австралийски актьор и 47-годишната испанска актриса показаха обаче, че връзката им е в добра форма, като се насладиха на семейна почивка в курорта Tavarua Island Resort. Двамата публикуваха щастливи ваканционни снимки в своите профили в Instagram, на които се вижда как релаксират с 9-годишните си синове Тристан и Саша и 11-годишната си дъщеря Индия.

Братът на Крис, Люк, и няколко други семейни приятели също се присъединили към актьорите. Блондинката пък се погрижи да качи много красиви селфита, на които със съпруга ѝ се гушкат на плажа, плуват и се разхождат с лодка с приятели, като е. озаглавила публикацията си с думите: „Семейни приключения на Фиджи“.

Снимките на щастливото семейство можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Крис Хемсуърт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Всъщност... преди 4 месеца
На никого не му пука. Сватбите, както и разводите са си съвсем нормално нещо от взаимоотношенията между всички хора.Като се харесват - ще живеят заедно. Ако не се харесват ще се разделят. Няма нужда от това да се прави световна трагедия. Жалко само за тия *** дето от това правят сензации по медиите за да си "изкарват хляба" ... с още по-жалкото оправдание, че видите ли читателите им го искали .
3
3
 
6
 
! Отговори
Не знам преди 4 месеца
Какво коментирате и злобеете, но той на 40, а изглежда на 50 г. Тотално се е променил, а мацката младее, че и 3 деца. Няма какво повече да се коментира, докато се почесвате стоейки при дебелата жена в панелката.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Той вече я е зарязал 47 годишната, вероятно догодина ще и бие шута окончателно и ще я смени с две на по 24!
1
3
 
5
 
! Отговори
Дедо Ви преди 4 месеца
Той е на 40, тя - на 47. Не искам да съм лош пророк, но ако не са се разделили още - вероятно е въпрос на време.

Спонсорирани публикации