Коледни картички – как звездите изпратиха пожелания за празниците

От кралското семейство до Гуен Стефани
24 дек 2023 06:30, Дарена Найденова
11
Коледни картички – как звездите изпратиха пожелания за празниците
Снимка: Getty Images

Съвсем скоро ще посрещнем Коледа и ще се съберем с близките и приятелите си. Подаръците вече са опаковани и поставени под елхата, коледните сладки са направени, а питката за Бъдни вечер е почти готова. Преди обаче да видим какво ни е донесъл Добрият старец, ние бяхме зарадвани от коледните картички на звездите.

Всяка година известните личности изпращат поздрави за празниците на своите фенове чрез публикуването на красиви коледни картички, на които събират цялото си семейство. Някои ги публикуват в социалните мрежи, други ги изпращат с имейл на най-верните си последователи. Независимо от начина, по който решават да пожелаят Весела Коледа и щастлива Нова година, звездите определено знаят как да зарадват хората.

До този момент видяхме няколко коледни картички, които успяха да ни впечатлят – от кралските семейства на Великобритания и Монако до звезди като Хилари Дъф и Гуен Стефани.

Коледна картичка – как звездите изпратиха пожелания за празниците

Хилари Дъф и семейството ѝ


Актрисата от „Дисни“ пожела на близките и приятелите си весели празници с няколко допълнителни вълнуващи новини, с които изненада феновете си. Празничната картичка на Дъф послужи и като обявяване на четвъртата ѝ бременност. Това ще е трето дете за нея и съпруга ѝ Матю Кома, като тя има и по-голям син от предишна връзка.

Можете да прочетете статията и да видите звезд ните коледни картички в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: коледна картичка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Страхотна снимка!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оф..аман от префърцунени пожелания от хора, живеещи на чужд гръб.