Бели като сняг: Знаменитости, които избраха ефектни бели тоалети

Вижте кои звезди са като Снежанки
26 дек 2023 22:30, Теодора Драгоева
6
Бели като сняг: Знаменитости, които избраха ефектни бели тоалети
Снимка: Getty Images

Повечето знаменитости залагат на червени. златисти, сребристи или пък зелени тоалети през този празничен сезон, за да са в синхрон с духа на Коледа, но има и много известни личности, които избраха напълно бяла, приказно-зимна визия, за своите декемврийски публични появи.

Една от тях беше Кейт Мидълтън, която дебютира изцяло в бяла визия на една от последните си изяви, посветена на предстоящите празници. Принцесата на Уелс се отказа от цветните рокли, за да се появи в стилен и модерен бял тоалет за записа на нейната служба "Together At Christmas carol", която ще бъде излъчена на Бъдни вечер в Обединеното кралство.

Едноцветната и елегатна съпруга на принз Уилям носеше чанта Strathberry,  а нейната визия се състоеше от бяло сако, панталон с висока талия и топ в същия тон, както и дълго бяло палто на бранда Self-Portrait (на основната снимка).

Друга звезда, която се появи в ефектна бяла визия тези дни беше Джейсън Момоа, който донесе духа си "алоха" в Ню Йорк, докато беше гост в предаването Good Morning America, за да популяризира своя нов филм "Аквамен и изгубеното кралство".

44-годишният актьор изглеждаше доста стилно, облечен в палто в цвят слонова кост и подходящи панталони. Той беше прибрал дългата си къдрава коса на опашка.

Цялата статия и снимки на звездите можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: СНЕЖАНКИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво е черно на бяло? Бионсе и Риана карат ски!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Еййй, много е остаряла Памела, времето е жестоко.

Спонсорирани публикации